Ahojte...v prvom rade chcem napísať že na kardio vyšetrení som bola no nezistili mi nič pretože aktuálne ako naschvál sa nič nedialo čo sa mi deje dlhšiu dobu.. mám veľmi nepravidelne bitie srdca aktuálne to je 5 úderov vynechanie a potom zas pokračuje..okolie srdca ma občas bolí akoby som mala na hrudi veľký balvan, občas mám bolesť pri nadychu.Mám aj časté zavrate, točenie hlavy a návaly tepla..chcem ísť ešte k súkromnému kardiologovi lebo viem že niečo nieje v poriadku :( poznáte alebo máte podobne skúsenosti s týmto ? 🙏😔
@petushqa2710 mala si 24 alebo 48-hodinový holter a tlakomer?
@petushqa2710 holter ti kardiolog dal? echo ok?
@panelacikova nie nemala.. u nás v meste je jeden starý kardiológ podľa ktorého sú všetci zdraví :( spravil mi len on vyšetrenie 10 minútové
@petushqa2710 tak potom potrebuješ na 100% tieto prístroje absolvovať. čím skôr hľadaj, prípadne, ak máš tieto príhody, tak na pohotovosť, kde aj uvedieš, že si za ním bola a si "zdravá". nech ti natočia ekg a prípadne poradia, čo ďalej, že mávaš tieto tachykardie - arytmie...
@petushqa2710 treba iat inde...zdravie je len jedno... bue potrebny EKG holter aspon na 24 hodin.
Nemáš preťaženu chrbticu? Ja to mávam od chrbtice lebo mam sedavé zamestnanie. Presne toto čo popisuješ pociťujem hlavne keď si ľahnem niekedy sa na to budím aj v noci .
@petushqa2710 u neurológa si bola? Ja mám tetaniu a presne takto mi bije srdce. Závrate atď by to tiež vysvetľovalo
Mam presne ten istý problém..vraj som po kardiologickej strane v poriadku... kardiologicka nevie čo so mnou
Mam to iste a nevedia mi zistiť príčinu
@sunshine_18 no ja som dnes mala takú arytmiu,že som myslela,že je koniec
@pictbridge ahoj chcela by som sa zapojiť do diskusie momentálne prežívam úplne to isté ráno som sa zobudila so zaseknutou lopatkou v chrbtici. Trpím aj paničkou poruchou a beriem xanax. A dnes zrovna sa mi deje to ze mam príšerne stuhnuté svalstvo a po každom piatim desiatom udere srdca jeden úder vynecha. Celkom sa bojím je to nepríjemný pocit dala som si aj magnezko a ibalgin od bolesti ale nezabralo. Pred pol rokom som bola na echo srdca a všetko bolo ôk. Aj na preventívke som bola teraz a všetko ok. Mam sa báť?
@petushqa2710 endokrino je ok? Neurologia?