Ahojte baby, menštruáciu som mala naposledy 21.12, v januári mi vôbec neprišla a teraz je polovica februára a stále nič. Testy som si porobila, tehotná niesom. Doposiaľ som ju mala ako hodinky, avšak teraz som mala obrovsku stresovú záťaž - skuskove extrémne ťažké, plus chirurgická extrakcia komplikovaných osmičiek - môj prvy zubársky zákrok (nemam ani obyčajný kaz!) a bol to pre mna panicky hystericky strach... môže to byt z toho, že mi to neprišlo? A teraz mám take zvláštne bodanie a pichanie v podbrušku... ale menštruačné bolesti ani príznaky nikde... mám ísť ku gynekológovi, alebo pockat kým sama nabehne? Totiž nie som zástancom pichanie vyvolávacej injekcie na menštruáciu a čo iné mi doktor pomoze? Poraďte :(
@satanca mozno by som tomu dala cas do pravdepodobneho zaciatku dalsej menstrucie (vypocitaj si, kedy by bolo normalne prisla, keby si ju mala vo februari). a ked nic, tak by som sla k doktorovi.
moze to byt stres. a moze to byt zhoda okolnosti a prave v obdobi stresu sa ti prejavi, ze mas trebars cystu, a preto ti zacne blbnut menstruacia.
ale navonok to vyzera, ze za to moze stres.
ano moze byt stres,z vlasnej skusenosti potvrdzujem ze stres je svina
Ahoj, ja mám s týmto osobnú skúsenosť. Menštruácia chodila ako hodinky stále na deň presne. No prišiel stres, resp. vyvrcholenie stresoveho obdobia a menstruacia nikde. Dva mesiace som ju nedostala, priserne ma svrbelo cele telo a po vsetkych možných vyšetreniach mi bolo povedané že STRES bol príčinou všetkého. Takže tak.
Možno by bolo dobré si urobiť aj bylinkový čaj - rebríček obyčajný a piť ho denne nejakú dobu.
aj ja som mala pravidelný menzes,ked mi mamina zomrela,nedeostala som ju 3 mesiace,urcie stres zohra v tele ženy velke zmeny.
Jasne, ze moze. Ono sa mrchy nezdaju, no su praveze dost haklive na stres a kazda zena ich ma inak. Ono pokial meskanie netrva prilis dlho a mas nejake tie naznaky, ze by uz mohli prist, tak by som s vyvolavackou este pockala