ahojte minuly rok som vynechala prehliadku u zubara, ako sa to dalej riesi? dakujem za odpovede
@zvedavec666 ako by sa to malo riesit? Spravis si tento rok. Myslim, ze stale plati, ze su "odpustene". Ale nebudes si moct uplatnit ziadne benefity na zuby u poistovne.
ano aj ja som citala ze boli odpustene oreto som nesla a robim v gastre takze moje vyplaty v zime neboli nic extra tak teraz chcem ist preto sa pytam
a mam vseobecnu, takze ziadne benefity z toho pokial viem nemam
@zvedavec666 všeobecna ma podmienku benefitu za zuby aj absolvovane vsetky ostatné pp (obvodny, gynekolog, urolog)
@nelca84 ano je to tak ja tak cakam na preventivku u vseobecnej na jesen som bola pn to sa neda uz som bola objednana v januari dostala som covid inak mi nepreplatia a i doplatky za lieky
@loginexistuje uz naozaj nevedia ako to skomplikovat, len aby to vyuzilo co najmenej ludi.
No presne, hlavne sa treba čím skôr objednať a uvidíš, či budeš v prípade nejakých kazov platiť, alebo ti to bude odpustené vzhľadom na pandémiu 🙂
@zvedavec666 čo má preventívka s výplatami? Za preventívku sa neplatí.
boki mi odpustene, lebo ked pojdes na oreventivku tak ti minimalne jednu vec najde za ktoru ked ju opravi budes platit..
@zvedavec666 čím skôr sa objednať na tohoročnú.
Vzhľadom k pandemii, poisťovne odpustili vynechané prehliadky