Je normalne,ze zena vynecha menstruaciu ? Menstruaciu som mala dostat cca 23.1. no stale nic,mala som pohlavny styk pocas poslednej menstruacie a pred 5 dnami som si robila test,vysiel negativne,ale menstruacia stale nedorazila...
@mishicca no ja neviem,co robit,ci teraz nedostanem vobec,ci az dalsi mesiac,ci to mam ist na tu vyvolavacku,ci si spravit este ten test. Ale to uz musel dobre ukazat vysledok po takej dobe a ani nemam taky pocit,ze by ta menstruacia mala prist,nemam tie klasicke predmenstRuacne priznaky...
treba spravit dalsi, ak bude negativny, tak k lekarovi.... Premenstruacne priznaky su takmer totozne s tehu priznakmi, ak ich nemas tak mas asi len horm. poruchu.. Nebola si chora, nemala si zapal? Mozno cysta... Lekar ti povie viac...
Pripájam sa k vám 😀 ja som mala naposledy menštruáciu 4.12.
Test som si robila cca 3 týždne dozadu. Bol negatívny. Dnes som objednaná na ultrazvuk tak som zvedavá čo mi povie Dr. 😀
Ja som dnes bola u dr. zobrala mi krv na hcg, tak uvidime.. unak dnes rano test zase neg.
Haha tiez to riesim teraz. Meska 3 dni. A 3 testy mam negativne...aj ked sme to robili zamerne cez plodne dni. Ale mne asi kvoli cyste...