Vyliečili ste sa z nechtovej mykózy?

17. dec 2021

Mali ste niekto nechtovú mykozu? Mala som na palci na nohe, mám dojem, že som sa zbavila tej mykozy, no pod nechtom mi zostalo také prázdne miesto, ktoré sa nechce zaplniť tým, ako rastie novy necht. Neviem čo s tým. Mali ste to tiež tak a upravilo sa to?

aniee_aniee
17. dec 2021

Možem sa opýtať , čo ste použili na odstranenie alebo zniženie tej mykózy ? Mám problemy s tym už dlhšie a rôzne laky a krémy moc nezaberajú ;))

lia09
17. dec 2021

Ja by som sa zasa chcela spytat, ako vyzera taka nechtova mykoza. Mam totiz na palci na nohe od leta taky akokeby zlty flak na nechte. Okrem toho nemam ziadne ine problemy

snowflake07
17. dec 2021

Najlepší je lak na nechty z lekárne a k tomu doma každý tretí deň namočiť vody do teplej vody s octom a potom tepla voda plus sóda bikarbóna.Hned začne vyrastať zdravý nech.Po dvoch týždňoch stačí dávať ten ocot a potom sódu 2 x do týždňa.

autor
17. dec 2021

@aniee_aniee ja som si dávala nejaký lak a oreganovy olej, ale čo a či to zabralo to neviem

aniee_aniee
17. dec 2021

Ďakujemmm❤️ @lia09 tak nejak mi začala ta mykóza ,, nijak to neriešim počas zimy ,, ale vždy pred letom mám z toho neprijemný pocit tak sa toho. Chhcem zbaviť

jonka23
17. dec 2021

Ahoj..ja liečim mykozu od základu.. na nohe mám len jeden palec, ale na rukach všetky nechty vyzerajú strašne..dokt na kožnom mi predpísala lieky… nacca 6 týždňov… a lak nanechty… zajtra ti napíšem ako sa volajú tie lieky…tak som tiež zvedavá či sa toho toľkých rokoch zbavím… pretože som to nemohla riešiť kvôli deťom… teho a kojenie…

chocolatte1
17. apr 2022

To,čo popisuješ je odlúčenie nechtového lôžka - onycholyza.
Nechty strihať nakrátko, zamedziť tlaku obuvi smerom na nechtovú platničku a skús si zohnať oxygen krém. Ten je výborný pri regenerácii nechtu