Ahojte, ma niekto skusenosti? Medical medium stravovanie od Anthony William sľubuje že sa zbavíte mnohých ochorení, ktoré sú nevyliečiteľne a chronické... medzi nimi aj autoimunitne ochorenia stitnej zlazy... ktorým trpim... prosím povedzte mi či máte reálne skusenosti, názory od lekárov, prosím čokoľvek ďakujem moc
@jaskolka máš prosím aj nejaké skusenosti?
@darinka_klasova no napríklad otec bol ťažký cukorovkar, nahovorili ho ísť za niekym podobným, čo liečil stravou a vodičkami, a ten mu povedal, že nech okamžite prestane brat inzulín.! Otec bol predtým v bezvedomí, kým mu zistili, čo mu je proste len tak odpadol v robote, nijake príznaky a cukor mal 45!Inzulín 2xdenne si pichal. Keď toto počul, otočil sa na podpätku a povedal, že s takým bláznom on nič nebude mať, že on ma rodinu a potrebuje pre ňu žiť, nie zomrieť do par týždňov
Myslím, že samé za seba hovorí, to že autor tejto knihy nie je lekár, dietológ ani vedec, nemá žiadne tomuto smeru príbuzné vzdelanie, skúste si nájsť vyjadrenia registrovaných dietológov k jeho diéte.
Zdravá strava dokáže určite pomôcť aby sa človek cítil lepšie, či predchádzať chorobám, no určite nie je náhradou liekov. Okrem toho táto konkrétna diéta má ďaleko od zdravej stravy a je veľmi kritizovaná.
Za mna mozem napisat,ze dana metoda funguje.
6rokov si liecim ŠŽ sama. Vdaka knihe od Antony W. som nasla mnoho odpovedi na ktore mi ziadna endokrinologicka nevedela dat info ani odpoved. Pretoze ak ma zena znizenu/zvysenu funkciu stitnej zlazy z neznamych pricin,je to automaticky autoimunne ochorenie,ktore je u nas "liecene" iba farmakami... Jednoducho sa neriesi pricina, ale iba dosledok.Pritom o konkretne viruse EBV je zname, ze sposobuje autoimunne ochorenia rozneho druhu, najnovsie zistenia hovoria o tom, ze sposobuje sklerozu multiplex. V labakoch - medirex robia testy na EBV. Ja sa na ne chystam.
Takze upravou stravy a zivotnym stylom(nie dietou, lebo to nie je dieta....ale vylucenie potravin, ktore organizmu skodia) nic clovek nepokazi. Prave naopak 😊.
@barboramiracle 🙂 presne tak, super si to napísala..ale keď niekto nechce pochopiť, tak nepochopí..aj na to ,,pochopenie,, treba čas..niekto pochopí skôr, niekto neskôr a niekto nikdy 🙄
@barboramiracle ahoj, dala si si robiť tie testy na EBV ?
Ze je to blbosť na nalakanie peňazí. Žiadny normálny lekár ti neodporúča sa liečiť len stravou. Samozrejme dieta a doplnok liečby, zdravá strava, vitaminy to áno, ale nie ze úplne vysadiť lieky, ak ich potrebuješ, kontroly a len "papať dobrú bioeko stravu". Ono je 21 storočie, pred 100 rokmi ľudia umierali aj na cukrovku, lebo nebol inzulín. Čiže teraz by ho mali vysadiť, a liečiť sa jedlom? 🙊🙊Tuberu liečili tirz len zdravou stravou, oddychom a zo 100 ľudí 90 umrelo. Ešte treba dajaký príklad ku "liečbe len stravou"?