Máte skúsenosti s tým? Som dlhodobejšie chorá, mám dráždivý kašeľ. A spozorovala som posledné 3 dni že ráno vykaslem s hlienami dosť veľké množstvo krvi. Ale iba ráno, počas dňa nie a ani večer .. stalo sa vám to??
Nie, nestalo sa mi to. A keby áno, tak som už dávno vyklepaná u lekára a nepíšem na koňa. 🤦🏻♀️ Veď počkaj ešte týždeň či bude viac alebo menej tej krvi. Neviem čo na toto povedať. 🤷
Krv nemá v pľúcach co robiť.
hneď v piatok k lekárovi a k plúcnemu...toto nie je maličkosť a ani to nie je v poriadku....môže to byť spôsobené tým kašlom , ale rovnako môže ísť o onko ochorenie....
hoci je vykasliavanie krvi strasiak, pri zapale sa vyskytnut moze,s amozrejme zapal treba leicit. je vhodne urobit rtg, aby sa tym nezakrylo nieco vaznejsie, ale v zasade to moze byt fakt len infekciou.
apalene tkanivo je narusene, podrazdene, prekrvene, mozu tam vzniknut rozne viriedky, erozie a to krvaca. navyse kasel ma mechanizmus, pri ktorom dochadza k dost velkym otrasom, cize drazdeniu takehoto zapaleneho tkaniva.
tkaze sa neboj, nemusi to byt nic zavazne, no rtg by som absolvovala pre istotu. cize k dr by bolo vhodne ist.
V žiadnom organe nie je dobre ked ide krv okrem mesačnej menštruácie.Ostatok by som riešila hned s lekárom.Tu platí čim skôr pôjdeš tým lepšie.Nemusi to už značiť najhoršie môže byť aj zapáľ.
Ano mne sa to stalo.Mas to z kaslania podrazdene tiez som bola vylakana a presne len rano.
A to sak fakt toto pytaš ? Pride ti to v poriadku vykašliavať krv ?