Vykašliavanie krvi

25. dec 2024

Máte skúsenosti s tým? Som dlhodobejšie chorá, mám dráždivý kašeľ. A spozorovala som posledné 3 dni že ráno vykaslem s hlienami dosť veľké množstvo krvi. Ale iba ráno, počas dňa nie a ani večer .. stalo sa vám to??

dadka1997
25. dec 2024

A to sak fakt toto pytaš ? Pride ti to v poriadku vykašliavať krv ?

evaachesa
25. dec 2024

Nie, nestalo sa mi to. A keby áno, tak som už dávno vyklepaná u lekára a nepíšem na koňa. 🤦🏻‍♀️ Veď počkaj ešte týždeň či bude viac alebo menej tej krvi. Neviem čo na toto povedať. 🤷

januska12323
25. dec 2024

Krv nemá v pľúcach co robiť.

mogaa
25. dec 2024

hneď v piatok k lekárovi a k plúcnemu...toto nie je maličkosť a ani to nie je v poriadku....môže to byť spôsobené tým kašlom , ale rovnako môže ísť o onko ochorenie....

majamat
25. dec 2024

hoci je vykasliavanie krvi strasiak, pri zapale sa vyskytnut moze,s amozrejme zapal treba leicit. je vhodne urobit rtg, aby sa tym nezakrylo nieco vaznejsie, ale v zasade to moze byt fakt len infekciou.

apalene tkanivo je narusene, podrazdene, prekrvene, mozu tam vzniknut rozne viriedky, erozie a to krvaca. navyse kasel ma mechanizmus, pri ktorom dochadza k dost velkym otrasom, cize drazdeniu takehoto zapaleneho tkaniva.

tkaze sa neboj, nemusi to byt nic zavazne, no rtg by som absolvovala pre istotu. cize k dr by bolo vhodne ist.

alickapusinka
25. dec 2024

V žiadnom organe nie je dobre ked ide krv okrem mesačnej menštruácie.Ostatok by som riešila hned s lekárom.Tu platí čim skôr pôjdeš tým lepšie.Nemusi to už značiť najhoršie môže byť aj zapáľ.

renata1405
25. dec 2024

Ano mne sa to stalo.Mas to z kaslania podrazdene tiez som bola vylakana a presne len rano.