Vykašliavanie krvi

13. jan 2024

Ahojte chcem sa poradiť čo robiť. Ide o našu babku. Veľmi často vykašliava hlieny. Zverila sa mi ale s tým, že teraz tam mala aj krv. Neviem či to niekomu povedať. Ako leží tak jej to ide do krku. A utiera to do kapesníka. O tomto som sa dozvedel len dnes. Nikdy predtým to nespomenula.

pribinak
13. jan 2024

Tu asi niet inej rady ako v pondelok nalozit babku do autá a ísť s ňou k doktorke

noami12
13. jan 2024

Otec kašle, niekedy aj krv ale mal podráždene alebo popraskané cievky bol aj na rtg pluc, má zapal pluc.

autor
13. jan 2024

@noami12 To mi je ľúto. Skoré uzdravenie želám.

noami12
13. jan 2024

Ďakujeme, ja tiež želám babke veľa zdravia, hlavne nech to rieši.

mogaa
13. jan 2024

môže to byť len zo zápalu, že pri neustálom kašlaní praskne cievka a je tam prímes krvi , ale rovnako to môže byť rakovina plúc....ale na to dá odpoveď len lekár, ktorý urobí minimálne RTG plúc, možno bude treba ísť k plúcnemu a priniesť vzorku z toho čo vykašle, následne robia ďaľšie vyšetrenia ale o tom aké, rozhodne len lekár.....

vlastnynazor
13. jan 2024

Zober ju co najskor k lekarovi. I pri plucnej embolii sa moze vykasliavat krv, alebo ako ti vyssie pisali rakovina atd. Nechcem strasit, urcite by ju mal vidiet a vysetrit lekar.

autor
14. jan 2024

Dakujem baby určite s ňou pôjdeme. Len máme obavy ked je teraz veľa ľudí chorých. Aj strašne zima vonku je. A ona väčšinou len leží. Prejde aj po dome ale viac prespí. To RTG bude určite treba. Dakujem ste zlaté.

sima_simka
16. jan 2024

Niečo také má aj moja priateľka, stále kašle a hlavne večer keď leží tak vtedy začne tak vykašľavať a do servítky to vykašle. Ja som si to iba všimla minulý týždeň keď som upratovala po nej v izbe 😅 Ona fajčí IQOS, ja som mala napríklad doma stop ceresit a podľa nej že to má z toho ale ja si myslím, že nie. K lekárovi nechce ísť tak čo mám robiť.

13matka17
17. feb 2024

@sima_simka a kolko to uz trva?

autor
18. feb 2024

Nakoniec je to inak baby. Vraj jej ide krv ked si dá hašlerku. Možno jej to tak oderie v ústach.

sima_simka
22. feb 2024

@13matka17 už sa to jej nejako napravilo, už to nemá ale mala chrípku tak z prechladnutia v hlienoch to mala