Ahojte, asi sa možno potrebujem iba vyrozprávať (resp popísať o tom)
Najmladší syncek je chorý, ja som chorá, muž je chorý, starší syncek sa ešte drží ale ten už má 2 roky a behq hore dole, ja nevládzem. Psychicky som na dne, kričím po nom i keď nič také nerobí ale potrebujem si oddýchnuť a nemám ako. Fakt nevládzem, už pár dní som hrozna na každého, možno aj tým ze som chorá. Neberiem žiadne vitamíny, mala by som? Pomôže to?
Poradte co v takychto prípadoch
@vasjar úprimne ti nezávidím, dôverne také stavy poznám. Ani nám nemá kto pomôcť, takže ja postupujem asi takto:
Neupratuje sa vo veľkom (žiadne dlážky alebo vyleštená kúpeľňa)
Minimum varenia, občas objednať jedlo, aj tak nikomu nechutí
Pijem teraflu alebo coldrex s kofeínom na prebratie a nabudenie
Deti dostávajú sirupy a väčšina z nich uspáva, takže aspoň cez spánok ich odpíše
Ak nemajú teploty, určite sú deti vonku na dvore, nech doma nenarobia bordel
Po pár dňoch bude lepšie tebe alebo mužovi a už to pôjde ľahšie 😉
Zajtra zavolaj lekárovi nech ti niečo predpíše, prípadne voľnopredajné lieky. Držím palce. 🍀❤️
určite nejaký multivitamin dlhodobo pre ženy určený , prípadne sú so ženšenom čo ta nakopne a vieš ho vysadit a nie je návykový ako niektoré lieky od mudr
neupratuj, var niečo rýchle alebo objednaj
skus pustit rozprávku a oddychni si na gauči aspon trocha lepšie ako nič
Neupratuj, obed objednaj a na večeru kľudne toasty/zapekanky, staršiemu pusti rozprávk/pesničky v telke. Plus určite aspoň vitaminy C,D a ak nebude lepšie, volaj zajtra doktorom.
Moja má tiež niečo cez 2 roky a má viac energie ako my dvaja dospelí dokopy, aj keď sme zdraví. Takže včera videla viac rozprávok, ako za cely predchádzajúci týždeň. Čo už. A to ja som vcelku odporca dlhého screen time a telka u nás ide veľmi málokedy.. Dnes je už ocko ok, takže lietajú po byte a ja ležím v posteli a spamätávam sa. Ak sa ocko nehecne, obed objednáme alebo bude mrazená pizza 🤷♀️
@vasjar nemáte nikoho kto by prišiel na pár dni trosku pomôcť?
Žiadni stari rodičia? Žiadni súrodenci ?