Baby vyhľadali ste už pomoc psychológa, alebo inú formu odbornej pomoci? Vopred ďakujem.../myslím odbornú pomoc všeobecne/
Ano
@freyjanr este musim pockat ako sa vyhroti jedna situacia...a potom bude bud dobre..alebo ma klepne totalne....potom rada pokecam....a zas , mam znameho psychologa, ale tak...ak by som k nemu sla tak neviem ako by som sa citila..a zas k cudziemu by som nesla ani...zacarovany kruh...len nechcem dopadnut ako moja mama...ktora je nelieceny blazon 😀
@blue_eyes viem je to niekedy fakt tazke, ja som mala minuly rok velmi tazky, najprv my syn robil skusky na strednu, potom dalsi maturita, potom , ze idem v lete na dovolenku a tu sa mi syn tazko zranil, bolo to tazke, doma som fungovala mesiac ako robot, rano najmensej dat jestr, potom starsiu dat do skolky, odniest malu k mame, za synom do nemocnice, potom rychlo pre malu k mame, aby sa vyspala a poobede znova k mame a za synom do nemocnice, vecer som padala od zufalstva, beznadeje, vystavena do postele a takto to islo den za dnom po mesiaci prisiel domov, cela starostlivost na mne, bol nechodiaci uplne, na nohy sa postavil po 3 a pol mesiaci, teraz ho caka v marci opat operacia oboch noh , opat nebude moct chodit 10 tyzdnov, musia mu reoperovat nohy, ale zvladneme to opat musime, doma musim fungovat, pomahaju mi velmi moji rodicia, manzel ten vecer a cez vikendy, teraz sme mavali denne rehabilitacie, treba odviest, priviest, pockat, musime sa spolu ucit, a pritom mam doma dalsie 4 deti, najstarsi ma 20 vysokoskolak, zraneny syn ma 16, dalsi syn ma 13 je osmak, starsia dcerka je skolkarka ma 5 rokov a najmensia ma 21 mesiacov, este ze ta je uzasna, malo place, smeje sa , neboj sa zvladnes vsetko ja som uz toho preskakala vela a ver mi , psycholog ti pomoze aj nam pomohol v tej najtazsej chvili
@andrejka1974 fuuu, no mate to tazke :/, ja som sa rozvadzala minuly rok, co bolo to dobre vlastne 🙂, ale stahovala som, priatel je uzasny, ale mama je nelieceny blazon, vzdy som ja ta zla...brat sa tajne ozenil s alkoholicku a pije aj on, exmanzelovi diagnostikova take veci teraz ze sme v napati...lebo o tom viem len ja, priatel a moj oco..takze aj utajovat to pred ostatnymi je o drzku....teraz cakama na dalsie vysledky...ja som tiez behala po doktoroch...trombofilny stav mi zistili....a niekedy mama pocit ze som sa zabrzdila...a nejako sa neviem pohnut dalej....a nechcem dopadnut ako mama....radsej si priznam ze mam problem...
@blue_eyes hej treba to zo seba dostat von, ked mne pred 17 rokmi zomrela dcerka Dianka mala len 4 mesiaciky, tak som musela o tom rozpravat a zit dalej, mala som tu vtedy len 3 rocneho syna, ktori ju velmi miloval a bolo to najtazsie a to som netusila co ma este caka, obcas ma pocit, ze ten moj osud sa so mnou uz fakt zahrava na hrane
@andrejka1974 tak to mi je luto...:/
bola som aj u psychologa aj u psychiatra...
@blue_eyes ano