Dobrý deň, veľmi by som sa chcela zbaviť akné, mám ho už od puberty a neviem sa ho zbaviť. Mám aj jazvy a stále sa mi robia nové a nové. Hanbím sa. Skúšala som rôzne veci, asi všetko. Nakoniec mi zistili streptokoka a lekárka mi dala silné antibiotiká doxycyklín na 2 mesiace, ale chcem sa spýtať, či nepoznáte alebo nemáte skúsenosti s nejakým prírodnými antibiotikami, čo mi pomôžu vyliečiť streptokoka, lebo naozaj nechcem dávať do tela také silné lieky. Ďakujem pekne za rady.
@lucyleta manuka med je normalne med, z novozelandskehoé cajovnika,, ale ma silne antibakterialne ucinky, ,,uziva sa vnutorne aj do pletovej masky ,,ale viac skus uz niekde nastudovat, kup si silnejsi radsej,,
..inak sa moze konzumovat normalne ako med, ale na liecebne ucely skor len na lacno, aby sa ta latka v zaludku nezriedila zbytocne
a oreganovy olej je inak tiez fajn,, ale ked pises ze mas tam streptokoka, tak manuka bude lepsia ...oreganovy je skor antimykoticky, ale aj antibakti ,,no uziva sa len vnutorne, a strasne stipe, ale je teda aj tobolkova forma 😀
Akurát včera jedna, kočka písala o strepkokovi a akné. Vraj jej niekto odporučil oreganovy olej na streptokoka a ako vedľajší účinok sa jej prejavila vyliecena pleť. 🙂
@lucyleta