Prosím je tu niekto komu museli vybrať maternicu a vaječníky mu zostali?
@karinka098 ahoj chcela som len vedieť ako to znášáš ci máš nejaké ťažkosti a ci to znamená ze už nemôže otehotnieť keď máš vaječníky neviem sa o tom nejak dočítať a ešte ma to iba čaká tak mam trosku obavy mam 43 a ty koľko rokov máš
Ahoj mam 37,po tomto zakroku uz bohuzial nie je mozne tehotenstvo ale ja to beriem aj z pozitivnej stranky nemam uz aspon mensttuaciu.Tazkosti som mala na zaciatku museli mi spravit akutnu sekciu kvoli masivnemu krvacaniu kde mi museli spravit hned aj hysterektomiu.Ako drzala som sa statocne ked som sa prebrala z narkozy bolesti neboli pre mna velke ale kazda sme ina akurat co mi fakt vadilo bolo ze som sa nemohla napit ale to je po operciach nornalne.Ale skutocne peklo ked to tak musim nazvat bolo par dni po tom zacalo som krvacat zo spodu aj s hnisom zapach och ani nehovorim vysoke teploty a nakonoec mi zistili zapal crp 250 nasadili antibiotika ale potom bolo vsetko uz ok.Ale pan lekar mi hovoril ze ma museli aj rychlo zasivat po tej sekcii aj vyberu maternice mozno aj preto zapal neviem no...ale 3 krat klop a panu Bohu je vsetko zatial ok...akurat mavam navaly tepla ale to je bezne pri hysterktomii
Ak budes mat dalsie otazky pokojne napis sem rada odpoviem
@karinka098 ďakujem za odpoveď, fu tak to ešte skôr ako mne a sexuálny život ti to ovplyvnilo lebo to čítam všade že to je potom už iné
Ja si to praveze uzivam teraz je to omnoho lepsie a za dalsie aspon sa nemusim uz bat aj otehotnenia mam uz 3 deti ale kazda sme ina🙂
@karinka098 tak to je jasne ze u každého inak ale som rada za tvoju skúsenosť my máme 5 deti 🤗 , najmenšia ma 2 r., mne to majú robiť laparoskopicky ale už teraz pred Vianocami by som to nechcela tak uvidím bojím sa hlavne kvôli deťom 😞 ďakujem že si sa podelila so skúsenosťami a prajem všetko dobré 😉
Za malinko,no zeny co lezali na gynekologii tak tam lezali 4 dni po tomto zakroku
@karinka098 3.12 som bola na operacii- do teraz dom doma dovolenkovala- myslíte že už môžem ísť čo práce, čo radšej mám zostať ešte doma?
Hej ja mam vybratu ale vajecniky zostali preco?