Ahojte...prosím poraďte mi čo si mám dať na vydretú kožu...mám nadváhu a spodné brucho... veľký previs a problém je ten že koža mi už na oboch stehnách a aj v lone sa šúcha až do živého...umývam to (repík, harmanček) nato dávam mastičky z lekárne, detský zásyp už som skúšala aj hojivý zázrak z Oriflame.. nič nepomohlo...prosím, ktoré s tým máte problém čo ešte skúsiť..rady schudnúť... O tých viem...pýtam sa na iné... ďakujem...
Skusenost s tym nemam, ale podla mna detsky puder alebo zasyp s aktivnym striebrom. Ten puder si davam v horucavach ak mam podprsenku zo syntetickych materialov, moja pokozka na to velmi zle reaguje, ale cisto bavlnena zas tak dobre nesedi, taku si davam len na doma.
Vyliecit a potom skuste tuhy antiperspirant nanasat na miesta, ktore sa otieraju. Ja mam silnejsie stehna a nechceli by ste ich vidiet, ked su osuchane. V lete pod suknu na stehna ouzivam tuhy antiprspirant. Miesto sa potom nepoti a miesto trenia sa to smyka😅
ja sice tento problem nemam, ja by som za ranu nedavala antipespirant obsahuju parfem ešte viac by draždilo kožu...môj názor
detsky puder Aviril by mohol zabrat , používam v lete pod prsia kedže ich mam dost velke a tiež pod pazuchy.....
skusila by som aj krem na zapareniny detsky sudocrem
Poskladať nejakou látkou, prípadne dlhé tielko, aby dochádzalo k treniu čo najmenej. Ja síce na Tom nie som až tak, ale keď sedím niekedy a nemám podprsenku napríklad, tiež si tak tričko natiahnem a podlozim pod prsia, a pod brucho tiež dolu podlozim, čiže by som sa snažila poliecit kožné veci ako spomínali baby vyššie a potom sa snažiť čo najviac vyhnúť treniu a voliť vhodné oblečenie, prípadne extra vrstvy 😉
Skús detskú rybaciu masť, co sa pouziva na zapareniny. Mne sa robia v lete pod prsiami a pomáha mi to. Dcére tým kožná liečila veľké kožná rany, čo mala po kiahňach. Sama som bola prekvapená ako pekne regeneruje kožu. Potom ešte existuje masť Yalugen so striebrom a kyselinou hyauronovou, ale ta je na predpis. Pouziva sa aj na liečenie bercových vredov. Ta je tiež veľmi dobrá. Potláča aj zápal na koži, aj pomáha vytvárať novú kožu.