Baby vedeli by ste mi prosím pomôcť? Aspoň nezaujatým názorom,…
Mám zrejme problém, akýkoľvek kontakt s kýmkoľvek ma maximálne vyčerpáva… psychicky, fyzicky,… pracujem s ľuďmi, mám vo svojom okolí super ľudí, rodina OK, som nekonfliktný typ, ale v poslednom pól roku, sledujem, že akýkoľvek kontakt s človekom ma neskutočne vyčerpáva.
Rada uvediem príklad:
Mali sme stretnutie, cca 50ľudi, všetci super všetko ok, trvalo to približne 6 hodín, nič náročné, no ja som sa po fyzickej a psychickej stránke cítila maximálne unavená, že som sa musela s každým rozprávať. dokonca som prišla domov a zaspala som na 12 hodín!! Na ďalší deň, som užívala MAGNOSOLV, ešte týždeň.
Taktiez Silvester, odišla som už o 01:00, vyčerpaná unavená z tých ľudí … užívam si svoj pokoj hlavne v tme a v tichu, ďaleko preč od ľudí. mám pocit že som už blázon 😵💫 Ďakujem
Ja si myslím že by ste mali vypnúť od všetkých ľudí ísť preč na víkend sama so sebou a spraviť si z toho takú rutinu nájsť si čas len sama pre seba taký typický dáte len sama😊
Niesi blazon. Si introvert. Ludia ta vybijaju a samota ta nabija energiou. Je to normalne. Len v dnesnom extrovertnom svete ostavame nepochopeni.
Tak si asi introvert. Nie kazdy si oddychne v spolocnosti ludi. To ale neznamena, ze si nespolocenska. Si spolocenska, ale radsej sama. Je to skor plus, ze vies byt aj sama so sebou a citis sa tak dobre.
Nie si blázon, si introvert a tí sú po kontakte s ľuďmi unavení a musia potom v kľude načerpať energiu. To je celé. Nič nie je na tebe divné. Keď ťa to tak vyčerpáva a vadí ti to, tak si kontakt s ľuďmi lepšie davkuj.
Tiez som taka, pracujem s ludmi v zdravotnictve, a tesim sa ked pridem po praci domov do prazdneho ticheho domu a nemusim sa s nikym rozpravat a nikomu sa venovat
Ďakujem vám za komentáre, upokojilo ma to ❤️
Najkrajší zvuk dňa - ako zacvaknú vchodové dvere na mojom byte po príchode domov. Odkedy mám dieťa, už to neplatí 😅 ale aj spomienka na ten moment mi dáva silu ešte dnes 😀
Ja to mam tak isto… niektori sme proste taki 🙂 neriesim, mne to vyhovuje.. to je tak ako nejaky extrovert je vycerpany zo samoty bez kontaktu s inymi.. zatial co my si ju uzivame