Len sa potrebujem vypísať. Nepijem, ale dnes mám regulérne chuť sa ožrať. Tak riadne a na chvíľu zabudnúť na všetko. Dostanem sa z jedného zdravotného problému a objavia mi ďalší. Dostanem sa aj z toho a na kontrole mi nájdu niečo ďalšie. Vždy si poviem, že už bude dobre a ono niečo ďalšie. Do toho sa kazí aj zdravotný stav detí a ja to dnes nezvládam. Manžel sa má snaží pochopiť, ale pre neho je svet gombička. Vidím, že veľmi chce, ale proste to nejde. Viem, neumierame (aspoň som si zo všetkým zatiaľ poradila, aj teraz si hovorím, že to nebude také vážne, len nejaká blbosť), ale je toho veľa. Drobností, ale veľa. Verím, že zajtra bude lepšie. Vyspím sa z toho, vstrebem to, spracujem to a bude to ok. Ale teraz nevládzem a na chvíľu by som sa chcela cítiť ..... Dobre.
daj si vino👍 mas manzela? daj si aj toho.. zaspis hned a rano bude lepsie🙂
Mne v takýchto chvíľach, keď sa to všetko nakopí a ja mám fakt už dosť pomáha nechať tým emóciam voľný priebeh ... teda, určite treba myslieť pozitívne, ale raz za čas mi dobre padne si priznať, že veci sú fakt na nič, prestať sa tváriť, že to zvládam a že som super pozitívna a jednoducho sa vyplakať a ponádavať si ... keď to zo seba dostanem, tak je hneď lepšie
@alienkami určite dnes piť nebudem.
@karhu 😘
@lindous keby som bola sama doma ,tak to veru aplikujem. Dnes to však nejde. Nie tak úplne. Ale ďakujem za pochopenie. 😘
Obcas robi poriadne sa vyplakat viac, ako sto poharov vina... emocie treba dat von. My mame tiez nejake otrasne obdobie, ale snazim sa proste pozerat dopredu, bude lepsie.
@anjelicek26 ďakujem. Držím vám palce nech ste z toho rýchlo vonku. 😘
Hlavu hore.Viem ,že sa strápiš ale spomeň si na to,že niekto sa ma ešte horšie.Každý ma nejaky deň blbec aj keď je ich za sebou oveľa viac.Bude dobre musiš tomu veriť.Bud silná.Aspoň kvoli manželovi a deťom.Držím palce😊
Toto dôverne poznám. Človek sa občas cíti ako zbitý pes, najradšej by sa stočil do kobka,niekde zaliezol a povedal si,nech sa svet točí chvíľu bezo mňa.Ale pri deťoch a rodine,ktorej potreby treba uspokojovať každú deň sa to nedá.A tak sa aspoň utesujem,že to všetko má asi vyšší zmysel a treba ešte chvíľu vydržať a dá sa to nejako dokopy. A fakt je,že sa mi stáva,že po takomto období obvykle na krátku chvíľu ( je e to taký len okamih),pocitim,že všetko je tak ako má byť,taký pocit pokoja. Vredy sa mi podarí tak nadýchnuť a chvíľu je zasa všetko ok.Obcas si hovorím,že vesmír si povie,vytrápil som ju dosť a na chvíľu jej dobijem baterky 🙂.P.s.Ked sa začne oteplievat a budeme cítiť vo vzduchu jar,bude to trochu lepšie.
@lara45 😘
@vivi76 úplne si to vystihla. Ďakujem 😘
Dopraj si čas, chápem, že máš pocit, že je toho na teba veľa, každá máme niečo čo nás trápi, ale len čas a nadhľad nám pomôže prekonať tieto veci. Mne veľmi pomáhajú prechádzky na čerstvom vzduchu.
Ak ti môžem poradiť, nepi dnes alkohol. Ten umocňuje emócie. Takže by si mala ešte horšie stavy. Ak máš, daj si magnézium alebo niečo na upokojenie (Persen, Anxiolan). Vyhľadaj si na YT videá od Martin Lajprík a niečo si od neho vypočuj. Má tam hromadu nahrávok na upokojenie, proti úzkosti.