Vyčerpajúca každodenná psychická únava

meninka
22. máj 2017

Ahojte mamicky, stretli ste sa niektora s kazdodennou psychickou unavou? Nejedna sa o fyzicku cinnost, po ktorej som unavena. Endokrinologicka ma chce poslat na krvne testy. Energiu mi dava kava a cerstvy vzduch. Dakujem za uprimne odpovede.

3009
22. máj 2017

@meninka pri štítnej žľaze môže ísť aj o takú psychickú únavu. Treba si položiť otázku, či ťa niečo ťaží, či len tak sa cítiš psychicky na dne. Ak to nebude štítnou žľazou, tak skús psychológa.

janickacrazy
22. máj 2017

@meninka Ak máš prácu náročnú na psychiku, tak je vhodné po práci robiť niečo fyzické, napr. cvičiť alebo ísť behať do lesa. Niekedy je psychická únava oveľa horšia ako tá fyzická, poznám to. Skús si dať horčík, ked chýba, može byť únava, ale aj tie krvné testy si daj porobiť, možno máš málo železa alebo niečo iné ti chýba.

papulienka48
22. máj 2017

Tie krvné testy nech ti urobia, možno na nič neprídu ale lepšie bude keď sa zdravotné dôvody vylúčia hneď na začiatku. Keď budeš vedieť, že po zdravotnej stránke je všetko v poriadku potom sa môžeš zamerať na také psychické veci a všelijako si dodávať energiu. Možno by to chcelo viac nejakej fyzickej aktivity alebo si nájsť nejaký koníček ak máš čas 🙂

snehuuulienka
22. máj 2017

@meninka dost malo si uviedla o sebe v úvodnom príspevku,takže my môžme len hádať.Nerobis niekde v kancli celý deň zatvorena ,kde nie je ziadne denné svetlo???možno Ti chyba vitamín D-slniecko.Mozno máš prácu náročnú na psychiku,tam odporúčam horčík aj 3 x denne....ale môže to byť x ďalších dôvodov,možno nemáš koníčky,malo relaxujes,nemáš sa komu zdôveriť s problémami atd

meninka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz