Vybratie mandlí v 24. rokoch

mili2016
9. mar 2021

Ahojte prišla som si k vám po radu. O dva týždne ma čaká návšteva u krčnej lekárky predpokladám že verdikt bude vybratie krčných mandlí. Mám 24rokov a dosť sa toho obávam keďže som počula že v dospelosti sa to znáša oveľa horšie ako v detskom veku? Plus keďže sa teraz všetko točí okolo korony vedeli by ste mi poradiť ako dlho by som na zákrok čakala? Ďakujem za všetky odpovede ☺️

janinah
9. mar 2021

Nič príjemné,ale ak treba,tak treba,prežili iné,prežiješ aj ty.Čakacia doba záleží od konkretneho pracoviska ,ak bude potrebná operácia v CA,tak čak. doba bude o dosť dlhšia ako pri operácii v lokálnej anestézii.

jaga18
9. mar 2021

Mňa to čaká v 40tke 😬, keď sa po pôrode konečne odhodlám, tak asi v súkromnej klinike. Tam sa podľa mojich info čaká cca mesiac

gabika128
9. mar 2021

Ja som mala vyberané v 21 rokoch, dosť zle som to znášala, bola som pn asi 3 týždne. Schudla som 6 kíl, to bolo celkom fajn😅. Na zákrok som čakala asi 2 mesiace, nakoniec som ho musela preložiť kvôli angíne. Odporúčam si nakúpiť veľa veľa servítok, spavala som slintajuc na ne.

romanka_369
9. mar 2021

@mili2016 mne ich vyberali v 16tich a dalo sa to vydrzat🙂..doma som potom bola mesiac a schudla asi 15kg😁 takze aspoň na nieco to bolo dobre..ako to teraz prebieha netusim kedze to bolo uz davno ale nieje to nic hrozne🙂..mala som len hrdlo umrtvene..

benit
9. mar 2021

Mne vyberali po 30. Nic prijemne, ale v pohode sa to dalo prezit. Treba si zohnat flector prasok, nimesil, algifen kvapky a striedat. Po 3 tyzdnoch som bola v praci.