Ahojte neviete ci sa plati za vyberanie znamienka ak ma na tento zákrok posiela kožná lebo je nebezpečné? Idem tam zajtra tak ci si mam pripravit aj hotovost 😆 konkrétne Prešov
@lilianka28 mne povedala kožná, že by som nemala platiť na plastickej chirurgii keďže ma tam ona posiela zo zdravotného hľadiska, nie z estetického
ale je to plastická chirurgia v nemocnici
Mňa poslala kožná a veru platila som
Tak neviem ako to konkrétne funguje v tejto nemocnici, ale viem, že keď sa robí zákrok na plastickej chirurgii zo zdravotného hľadiska, tak tam, na mieste zaplatíš a potom ti to následne prepláca zdravotná poisťovňa.
My chodíme do neštátneho zariadenia, vždy treba odporučenie od kožnej, platí sa podľa veľkosti a kde to je .... cca 30 - 40 e za jedno
@marzii35 ahoj ja som bola pred 5 rok.u kožnej platila som 10 eur to mi ostala aj dosť jazva a teraz asi 9 mesiacov dozadu u plast.chirur.a tam som si zaplatila za 3 znamienka 270 eur.. sla som koli tomu ze mi ju odporucila známa co bola pred 4 rokmi asi ale platila cca 30 eur za jedno tak teraz riadna palka.. ale jedno som mala na krku a pri obočii takže som si radsej zaplatila aby neostala jazva.
ako kde.. myslim, ze v nemocninci sa neplati. Ja som bola u sukromnika + raz mi vyebrala kozna atam sa platilo. Jednak za vybratie ale aj extra za histologiou. Cenniky mavaju aj zverejnene zariadenia... online/v cakarni...
ja si dávam vybrať na plastickej, lebo tam to robia krajšie a neostávajú my výrazné jazvy, ale vždy som platila..
@marzii35 prosim Ťa kde si bola? A platila si? Mam ten isty problem.mam vymenny od kožnej.
@trojnasobnamama v nemocnici na plastickej chirurgii neplatila som vôbec Nic
@marzii35 ďakujem pekne 🙂
Ak na klasickú chirurgiu v nemocnici, tak by sa nemalo nič platiť. Ale ak pôjdeš cez plastickú chirurgiu, tak tam sa platí.