Ahojte, poprosila by som Vas o rady, ak to takto niekto mal. Mala som pod starou plombou hlboky kaz, zapalil sa mi nerv v zube. Lekarka mi tam dala umrtvovaciu vlozku, mala som to tam cca mesiac. Dnes mi to vybrala a cistila kanaliky, mna to dost bolelo. No ale ako ma to boli teraz, to je des. Boli ma este dasno alebo co, ked nerv v zube uz nie je? Neviete? Povedala mi, ze dnes to moze boliet a byt zub citlivy. Zahryznut ani nahodou nemozem, asi si na veceru spravim kasu. Dala mi tam este nejaku dezinfekcnu vlozku. Na 3 tyzdne. Auuuu...Dakujem za skusenosti.
Kludne to moze este aj 3 dni boleť.
Dakujem, baby. Tak myslela som si, ze je tam zapal este. Chcela som tomu dat sancu a asi 3x mi davala liecivu vlozku, az som skoncila so strasnymi bolestami a umrtvovala nakoniec. Tak skusim nejak na Ibalgine vydrzat. Beriem aj Zinnat na ine, tak ze trochu vraj aj to pomoze, aspon okrajovo.
@nevenka mne raz zubar vravel,ze ta bolest moze trvat aj tyzden. Aj sa mi tak stalo pri jednom zube. A po 7.dnoch bolest zrazu zmizla. Takze neboj, daj nurofen/ibalgin, prejde to. 🍀
@nevenka skoda,ze clovek nema zuby ako zralok, ze by stare vypadli a narastli vzdy nove. 😀 Ale tolko problemov ma stale s nimi...
@lubkovaandrejka toto hovorieva znamy. 👍Povedal to aj zubarovi. 🤣🤣
S dodatkom, ze clovek by mal zuby jak zralok a citujem: vy by ste bol sice bez roboty, ale koho bavi sa pozerat tolkym ludom do huby.
Máš tam ešte zápal, takže keď sa ti v tom "šťúrala", tak ťa to preto bolí.
Zajtra by ťa to malo menej bolieť.