Caute boli tahanie nervov zo zuba? Boli uz asi 3 mesiace tak jemne … a zacina viacej nakolko tam je plomba tak pocitam ze kaz je hlboko a nervy pojdu von… preto ma zaujima ze ci to boli velmi alebo sa to da vydrzat? Dik
veď vypýtaš si injekciu proti bolesti a nebudeš cítiť nič
Keď mi dali injekciu ani som to necitila
Štandardne sa zub umŕtvi, keď ti idú ťahať nervy. Ešte som nepočula, že by to robili bez umŕtvenia. Takže nie, mňa nič nebolelo.
@lucia851 a bol aj zapal ci nie?
Zubár mi umrtvil a necítila som nič. Na konci povedal ze musel aj vytiahnuť nerv 🤷♀️
Ja som to dala aj bez injekcie 🙊
S injekciou ani neucitis.
@lahela ty si iná kapacita potom :p závidím,ja bez injekcie ani zavrtat do plomby nedam
No, mne robili tiež s injekciou... Raz bez injekcie, to som fakt plakala, prežila som, ale neskutočné bolesti.. Potom mi bolo vysvetlené, že keď sa ťahajú nervy a dá sa injekcia, tak to síce nebolí, ale potom vraj áno, keď injekcia prestane fungovať a zas keď sa robia nervy bez injekcie, že to bolí ako šľak, ale potom to prejde a je to ok... Ja si to síce nepamätám, či ma niečo bolelo po odznení injekcie, ale na bolesť vyberania nervov bez nej nikdy nezabudnem 🙈
@hortenziaj po tom čo mi pri zápale mozgových blán pichali do miechy mám vysoký prah bolesti
Ano
Bez injekcie by som do toho nešla.
Ale veď pri takomto zákroku každý normálny zubár automaticky pichá injekciu...
Tento tyzden mi to zubar robil, s lokalnym umrtvenim, ani sa nepytal, ci ano alebo nie, ved sa v tom zube sparal dve hodiny, takze bez jedine ak si masochistka 🙂
@nmld a mala si to zapalene? Slebo aky bol dovod tahat nervy?
Slabe pobolievanie zuba, citlivost na teple/studene...po rtg konstatoval, ze je tam zapal a jeden kanalik, ktory uz bol robeny davno, bol urobeny zle...a ze je len otazka casu, kedy sa to cele zhorsi....nechcela som cakat, kym to bude uplne zle
vsetko sa da vydrzat