Výber znamienka na tvári

fraggy
5. dec 2021

Dobrý deň, chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti s výberom znamienka na tvári. Ja ho mám konkrétne nad hornou perou, preto mám dosť veľké obavy z jazvy, ktorá potom vznikne. Potrebujem ho totiž zaslať na histológiu. Máte niekto skúsenosť s výberom znamienka laserovým nožom? Uvažujem zatiaľ nad Mudr. Koperniech v Zvolene alebo MUDr. Ryant v Prievidzi, no veľmi rada by som počula nejaké skúsenosti.

struhanka
5. dec 2021

@fraggy Vyberali mi znamienko na nose laserom. Krásne zahojené, žiadna badateľná stopa.

7lenka11
5. dec 2021

Mne ako dietatu vyberali znamienko pri oku, ostala mi slabsia jazva, da sa zamaskovat make-upom..v januari mi budu vyberat drobny kozny utvar nad perou, ale lekar povedal, ze to bude na jeden stich, takze sa toho moc neobavam..

daridari11
5. dec 2021

@fraggy Bolo by dobré, ak by to posúdil skúsený dermatológ, či musí ísť na histológiu. Lebo ak nie, tak by si to vyriešila laserom a bez jazvy.

santoro383
5. dec 2021

Mne vyberali nožom na líci a krku, chvíľu som si to natieral krémom na jazvy, nevidno vôbec nič.

fraggy
autor
5. dec 2021

@daridari11 no ja som dúfala, že to pôjde laserom, ale na kožnom po vyšetrení mi odporúčali zaslať na histológiu, vzhľadom na rodinnú anamnézu

fraggy
autor
5. dec 2021

@santoro383 a na ktorej klinike vám to robili?

santoro383
5. dec 2021

@fraggy v Martine ale uz tam nerobia potom o 3 roky som chcel vybrať ďalšie a uz tam neboli.

leus22
5. dec 2021

@fraggy ja som bola j koperniecha a len odporúčam
Znamienko som mala tesne pod okom , jazvu skoro vôbec nevidno

manushka
5. dec 2021

ja som bola vyberať tiež nad perou, laserom na Ryant klinik, nemam žiadnu jazvu iba jemne svetlejšiu kožu, ktoru ani nevidno, ak sa nepozeraš uplne zblízka, aj to by nikto netušil, že tam bolo znamienko, a mne to teda posielali aj na histolgiu kedze mi po tyzdni volali ohladom vysledkov...