v utorok mi vyberali stehy....po slepáku..mala som aj vývod a chcem sa opýtať .. tu šnúrku či čo to je to stále mám a neviem či to tak má byť alebo mam isť na chirurgiu prosím kto bol operovaný nech mi poradí ..Ďakujem
@mirkakristanova "šnúrku" by si mať nemala, nemalo by ti nič trčať.... možno ti ale vyšiel nejaký vnútorný steh
keď som ležala tak zo mňa trčala taká hadička a taká šnúra ktorá asi nasávala tie tekutiny z brušnej dutiny von...len tu hadičku odstrihli a vytiahli ale na tom mieste ostala taká malá šnúrka ...a keď mi vyberal stehy tak povedal že všetko v poriadku ..ale mne sa nezdá
@mirkakristanova a nepovedali ti ci je to vstrebatelne alebo nie? ak je vstrebatelne tak sa to samo rozpusti. ak ale nevies tak ja som po tyzdni bola vyberat sitie. myslim ze dlhsie by si cakat nemala.
@mirkakristanova mne operovali appendix pred rokom, robili mi laparoskopiu a tu hadicku co spominas, tak mne to vybrali tak, ze nastrihli stehy, ktore to drzali vo vnutri, mykli, hadicku celu vybrali a zalepili a nic mi tam nezostalo. A to mi vybrali este ked som lezala v nemocnici asi po 3dnoch a stehy az po par tyzdnoch uz u obvodneho lekara. Vsak si sa mala spytat, ked ti stehy vyberali.
@iconka
ved práve ja som sa pýtala a nič mi nepovedal .....
@lubi
ešte v pondelok mám ísť na kontrolu tak uvidím čo mi povie
@mirkakristanova mne tak nechali raz presne v tej diere od hadicky a mi to zacalo hnisat. kamoska mi to vybrala. vela stastia.
@lubi
ďakujem
@mirkakristanova zavolaj tam zajtra a spytaj sa aj sestricky, mne na 2x vyberali stehy, kebo niektore bolo treba nechat dlhsie, tak hadam to ma dovod aj v tvojom pripade. Neboj nic🙂
@iconka
oki a dakujem
@mirkakristanova asi by bola lepšia foto 😕 že čo konkrétne myslíš