Výber nosných mandlí, teplota a bolesť hlavy po zákroku

18monika09
8. jan 2022

Maminy,prosím.
Synom vyberali v stredu nosné mandle.Vo štvrtok nás prepustili a navečer prišla klasika-teploty-na ktoré ma v nemocnici upozornili.Lenže chalani sa doteraz sťažujú aj na bolesť hlavy (treti den po zákroku).
Sú bolesti hlavy po vybratí mandlí,alebo úplnej narkóze normálne,alebo to mám riešiť?
Ďakujem za odpovede....

michaela66
8. jan 2022

@18monika09 no podľa mna riešiť mojej dcere vyberali a teda za tri dni už bola úplne ako keby jej nič nerobili nemala ani teploty nič ale hocičo ak by mala povedali,že radšej sa mame ukázať či už pohotovosť alebo u dr.bolesť hlavy neviem no netreba to podceňovať ja osobne by som to riešila aby nebolo ešte horšie…

nikkas
5. júl 2023

@18monika09 ahoj nepamätáš si dokedy ich ta hlava a krk strašne boleli nás je 10ty deň a stále ho to veľmi boli

zusi575
12. sep 2023

@nikkas dobry den. Prosim vas ako ste dopadli s tými bolestami? Kedy prestali? My sme 5 den po vybere a tabletky musím dávať kazdych hodín ako dcérku boli hrozne hlava.

18monika09
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
18monika09
autor
12. sep 2023

@zusi575 trvalo to dost dlho,dr mi vtedy povedala,ze to je nasledok narkozy a postupne ich zacnu boliet aj ramena a hrudnik.Myslim,ze skoro 2 tyzdne boli uboleni

nikkas
12. sep 2023

@zusi575 ani sa nepýtajte my sme bolo odvtedy trikrát hospitalizovani..dostal ojedinelý griselov syndrom ochrnul v krku a mal horucky a bolesti tri týždne sa z roho liečil a tri dni na silných ATB do žily....