Ahojte, prosím Vás, momentálne mám splnené všetky 3 preventívky - gynekolog bol 20.4.21. Začiatkom apríla idem na dentálnu a chcem si to dať preplatiť - v tom čase spĺňam všetko, bude to posudzované podľa času ošetrenia? Ak to budú schvalovat az o pár mesiacov neskôr, už mi nebude platiť preventívka od gynekologa...? K nemu sa kvoli odcestovaniu dostanem až v zime, budem tam mať časovú medzeru. Neviete poradiť? Ďakujem.
Mne zrovna vcera doslo, ze jeden z clenov nesplna podmienky na vyplatenie a tak dali segre termin do konca septembra, aby si urobila preventivku u gynekologa, tak asi potom to az schvalia
Podľa mňa nahraj bločik čím skôr do aplikácie a v podstate by si to mohla spĺňať a ak nespĺňaš, do pár dní Ti odpíšu čo Ti treba. A ak to chceš vedieť presne zavolaj na 0850003003.
ďakujem.
Este mi napadlo... nad tym som vobec nepremyslala... mame skupinu v rodine, ale neviem, ci oni splnaju podmienky. Cize v ramci skupiny musia splnit vsetci, aby mne preplatili? V tom pripade som si mala dat mini a nie maxi, čo :/
@renka30 neviem ako to je v tomto pripade, ale sestra ked bola u zubara a nemala prehliadky, si ich dorobila potom a uznali jej to. Cize ja si myslim ze je to v casw posudzovania , ze musis mat preventivky. A ak nemas, mas 3 mesiace ist na ne, od podania ziadosti. Asi takto to ja chapem no.
Nie. Ak mate skupinu, iba ten co ziada musi splnat. Ostatni nemusia mat preventivky, a mozu ti poskytnut cat z tej ich sumy
Ty musíš spĺňať keď ty ziadas
Ďakujem krásne dievčatá 🙂
Berie sa do uvahy datum osetrenia, ktore si chces dat preplatit. Minuly tyzden som posielala ziadost o preplatenie nakladov za dentalnu hygienu a strojcek za dceru. Prislo mi potvrdenie, ze ma splnenu zakladnu podmienku a tou su preventivne prehliadky (v najblizsom case bude mat dasiu preventivku u zubara aj pediatra), takze z toho usudzujem, ze podstatne je, ze v case osterenia (resp. podania ziadosti) si mala vsetky preventivky.