ahojte
Neviem ci som precitlivena.So sestrou som dlhsie.Svrbela ju hlava vraj ma vsi.Umyla si samponom na vsi vsivacikoom a o 2 dni ,ze ide ku nam na navatevu
..vraj vycesala vsetko.No a moja otazka znie led vsetko vycesala umyva samponom este stale ju svrbi hlava.Preco?.Chcela prist no ja som zakazala.
@ejmi25 nech si este umyva samponom, urcite nevycesala vsetko,treba opakovat proceduru, nech si sedi doma a riesi vsi nie navstevy
@ejmi25 Chytiť vši môžeš pokojne aj v mestskej doprave, alebo vo vlaku. Stačí aby si si sadla niekde do sedadla a pred tebou tam bol niekto všivavý. Faktom je, že jedno umytie šampónom proti všiam nestačí. Kúru treba opakovať minimálne týždeň, lebo šampón nelikviduje hnidy.
@ejmi25 Ty si myslíš, že vši majú len deti a ich rodičia? Len deti sú prenášači? Nie, ktokoľvek, stačí, že si sadla v autobuse alebo vo vlaku na sedadlo a bum. Alebo aj v práci. Svrbieť ju môžu ešte existujúce, proces treba opakovať. Alebo ich už nemá a má podráždenú pokožku. Ťažko povedať. Už keď vydržala toľko nebyť u vás, nech ešte týždeň vydrží.
dlhsie nebola