Ahojte. Poradte dobrú všeobecnú lekárku v Žiline, najlepšie nejakú mladšiu, ktorá hneď neobije pacienta, keď sa dlhší čas hľadá príčina ťažkostí. Môj lekár po pár negatívnych testoch vyhlásil, že mi nevie pomôcť a teraz, keď mám k nemu ísť cítim sa ako by som ho otravovala ako nejaký hypochonder :( Pritom mám stále pocit, že sa dá urobiť viac. Ďakujem.
MUDr.Marcová Jana, len neviem či ešte berie pacientov.
@hyta Ahoj. Som si povedala, že chlapa už neberiem 😀 . Potrebujem poriešiť "babské" veci. Ale dík za info.
@evittam Ahoj. A vieš mi povedať či je to mladá lekárka alebo už nejaká staršia? Pozrela som na nete, má fajn hodnotenia od pacientov.
@tinuskaaaa Jasnéé, no určite mladší ročník - tak okolo 45 😉
Mudr.Blahusiakova v poliklinike pred vchodom do nemicnice.uzasna zena a odbornicka a sestricka tip top
@rrybka Ahoj. To je v tej novej modernej budove ešte pred tým ako sa prejde cez bránu do areálu nemocnice? Tiež je to nejaká mladšia lekárka? ďakujem
ahoj prepac nepozeram moc upozornenia..ano je to este skor ako sa prejde brana nemocnice je tam aj Dr. Stempel aj kardioambulanci a tusim, ona je maldsia tak okolo 40 r ale velmi dobra aj odbornicka aj clovek, poznam ju z byvaleho pracoviska. a sestricka teiz skvela urcite neobanujete
Tiez chodim k dr.Blahusiakovej a mozem len odporucat
Poznáš Mudr. Máchu? Podľa mňa to je pri dnešnom mizernom zdravotníctve svedomitý lekár. 🙂