Ahoj, dnes som zistila, že mám maly vriedok,na vonkajšom pysku,ktorý je citlivý na dotyk a trochu je ten pysk opuchlý, čo to môže byť?dakujem
No môže to byť aj vaginálna bradavica aj tá sa spraví najsôr malinká a keď sa to nezachití včas tak je s toho pekná paráda☹(( a je to pekne nepríjemné.
mne sa takto prejavoval zapalo Bartoliniho zlazy.......puchne to, stale sa to zvacsuje a boli to jak fras...urcite treba na pohotovost, necakat do pondelka, ak by to nahodou bolo ono
keď je to vonku može to byt aj zarasteny chlpok....
@viva13 cim skor ides, tym menej bolestivejsie je osetrenie...nevyplati sa cakat, ja som cakala a privodila som si takmer sepsu...............cisti sa to skalpelom a peroxidom.............a stav sa zhorsuje dost rychlo, takze si zbehni na pohotovost, mozno bude na zaciatok stacit ichtamolova mast
@viva13 prepac, nechcela som ta vystrasit...........no radsej s hocicim ako neprist a mat velke problemy............moja rada je oblec sa a chod na pohotovost hned..mna si nechali na tyzden v nemocke, lebo lekarka to zanedbala a ja som cakala potom dva dni s tym, ze sak uz by sa to malo zlepsit, ked mi dala lekarka mast az mi bolo tak zle, ze som nevedela chodit, lezat, sediet, jest, proste nic........a to osetrenie potom bolo viac ako neprijemne..tak aby si sa k tomu nedopracovala.drzim palce
@viva13 nestresuj sa, podla tvojho opisu to bude najskor upchaty mazovy kanalik, ja som mala nieco podobne asi 3krat, prvy krat som stym bola u gynekologicky, mala som si na to davat 3-4dni slany obkladok aby ta koza zmakla a vriedok sa potom dal jemne vytlacit, neskor som na to pouzivala bactroban mast a zmizlo to tak do tyzdna samo. Ale kym nevies presne co to je, je lepsie ked to pozrie gynekolog.
ahoj aj mne sa robi tak 3 krat do roka taky vred na vonkajsom pisku ja si to doma sama vytlacim vydenzifikujem s liehom a mam pokoj.Sice to boli ale da sa to vidrzat 😉
@viva13 môže to byť vriedok i bradavica.........ráno radšej k gyn.lekárovi...alebo na pohotovosť.........uvidíš poradíš sa....babské recepty na toto radšej nie........vidíš...... nie si sama....... ja som mala boľavý vriedok z nachladenia.....gynlekár mi predpísal matičku Framykoin a zmizlo to 🙂 .....kámoška bola zas vriedok vypaľovať......prežila 😝 ....napokon mala i bradavice......tiež prežila a ešte musela odšoférovať domov 😀 😀 😀
klasický je..k 😀.aj mne sa to robí,zväčša po menzese.vždy tam ako sú nohavičky a bolí to ako sviňa.buď to praskne same,alebo to vytlačím
ahoj, tak mi to samé zmizlo 🙂 🙂 🙂
Baby aj ja mám takú hrčku na ľavej strane .... je to bolestivé , nemokvá to len ked to je už navreté veľmi tak keď si sadám tak okrajom gatiek ako keby som si vytlačila s toho hnis , je to riadne bolestivé . Bola som už predtým s tým u doktora ktorí mi povedal že to je len zarastený chlpok ... ale toto mám už dosť dlhší čas a neviem čo s tým :/ .... vyzerá to ako jazva (červené , hladké..) tak neviem či stresovať alebo čo ... lebo cez víkend ideme na chatu a k vode na Ružinu ....
@viva13 neboj, najskor to bude len obycajny vriedok 🙂 pockaj den, dva, ked sa to nezlepsi, skoc dokimu 😉