Vredy na žalúdku

26. aug 2023

Ahojte dlhšie ma pobolieva žaludok, na hadičku sa bojím ísť. Zaludok ma bolí vždy po jedle, hlavne mastné jedla nemôžem. Viem že mam záhu, lebo ju cítim, aj kašlem z nej. Bolesti žaludku cítim až v zadu na chrbte také bodavé. Môžu to byť vredy?

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jamimo
26. aug 2023

Môže to byť hocičo... neboj sa gastroskopie, 2x ťa napne, 2x riadne odgrgneš ani sa nenazdáš a koniec. Lekári sú na to zvyknutí. Ja som taký typ, keď to musí byť... radšej teraz ako neskoro. Prežiješ, možno ťa budú liečiť a potom si povieš, už som mohla mať 2 roky pokoj (napríklad)
Skoré zlepšenie prajem.

oli18
26. aug 2023

Uz ajpri gastroskopii davaju injekciu, nic nevies.

denkabemommy
26. aug 2023

Gastro vôbec nie je taká tragédia ako o tom veľa ľudí rozpráva 🙂, zvládla som to ako 13r dieťa, úplne bez problémov, jedine ma trošku bolelo hrdlo a po vytiahnutí som si grgla (vtedy som sa cítila trápne, lebo som nevedela, že si všetci grgnú 😅). A rozhodne radšej gastro ako neskoro určená diagnóza 🙏

autor
26. aug 2023

@oli18 akú injekciu?

ivkav5
26. aug 2023

Mám to tiež dlhodobo, taktiež sa nikam nechystám, jediné čo vždy pomáha je upraviť stravu, až pokiaľ potom nezjem zas niečo čo mi ublíži na dlhšie.

konikvrany
18. nov 2023

Odvazne povahy zvladnu hadicu cez krk. Na tomto som bola 2x a boloto tak priserne ze radsej odrodim 5 deti bez epiduralky) uz nikdy viac hadica cez krk! Plus som mala velmi zlu realciu na lidokain v krku. (Umrtvovaci sprej) Avsak dobra sprava pre nas slabsich! Uz su na Slovensku pracoviska ktore robia gastro vysetrenie menej invazivnou, omnoho prijemnejsou metodou. Vola sa to transnasalna endoskopia. Hadicka je omnoho tensia, doktor ma cas sa lepsie popozerat a hlavne obchádza sa grcací a napínací reflex! V zahranici bezna vec, len tu sm troska pred opicami, takze u nas len mozno 3-5 pracovisk na celom Slovensku, ale lepsie ako nic.

ivkav5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz