Vred na vnútornej strane stehna

20. okt 2024

Ahojte, prosím poraďte, čo môže byť tento asi je to vred, včera som to ešte nemala, dnes pri sprchovaní som si to všimla, je to tvrdá hrčka. Trochu som to "načala" a išla mi odtiaľ len krv ale stále je to také tvrdé. Mám tam dosť strii od tehotenstva.
Ďakujem

martinmmartin
20. okt 2024

normalny hnisajuci vredik, vytlacit hnus vydezinfikovat a opakovat kolkokrat denne zvladnes, casom sa bude zmensovat

autor
20. okt 2024

@martinmmartin ďakujem za odpoveď, mne odtiaľ nejde hnis, iba krv. Ale budem to teda tlačiť každý deň, snáď to prejde.

mamina7070
20. okt 2024

ichtamol mast okolo a vyhnisa to

autor
20. okt 2024

@mamina7070 ďakujem pekne, aj to mam doma, skúsim to.

tata1401
20. okt 2024

Mne na to najviac zabral Višňovského balzam, natrieť, dať aj na gázový štvorček-prelepiť... opakovať niekoľko dní, kým to nevyťahá....inak neviem, ale z každej strany teraz počuť takéto kožné problémy 🙈

autor
20. okt 2024

@tata1401 ďakujem pekne, nechápem to, nikdy som to nemala 🤦

pehavcek
20. okt 2024

Netlac to praveze kazdy den. Zatlacis to hlbsie a zanesies infekciu do tela. Daj na to ichtamolovu mast alebo visnivskeho balzam a prelep. Masti to takto aj tyzden nech ti to vytiahne von.

autor
20. okt 2024

@pehavcek ďakujem pekne

cukroska
20. okt 2024

Mala som veľa krát. Vždy som si to musela vytlačiť (aj keď to boli jak fras) ale potom uz menej a dezinfikovať.Ja som mala obrovský a ten som musela aj ihlou operovať haha a a niekedy najprv ichtylovú masť najprv natierať.

missviolet
21. okt 2024

Mne na toto perfektne zabral Bionect - raz som.na striekala a vred do rana takmer zmizol, sa mi ani verit nechcelo... odvtedy mam tento zazrak kupeny doma nastalo :D specialne takto rychlo zabera, ked je vred otvoreny (cize uz ked ide krv...)