Ahojte, prosím poraďte, čo môže byť tento asi je to vred, včera som to ešte nemala, dnes pri sprchovaní som si to všimla, je to tvrdá hrčka. Trochu som to "načala" a išla mi odtiaľ len krv ale stále je to také tvrdé. Mám tam dosť strii od tehotenstva.
Ďakujem
@martinmmartin ďakujem za odpoveď, mne odtiaľ nejde hnis, iba krv. Ale budem to teda tlačiť každý deň, snáď to prejde.
ichtamol mast okolo a vyhnisa to
@mamina7070 ďakujem pekne, aj to mam doma, skúsim to.
Mne na to najviac zabral Višňovského balzam, natrieť, dať aj na gázový štvorček-prelepiť... opakovať niekoľko dní, kým to nevyťahá....inak neviem, ale z každej strany teraz počuť takéto kožné problémy 🙈
@tata1401 ďakujem pekne, nechápem to, nikdy som to nemala 🤦
Netlac to praveze kazdy den. Zatlacis to hlbsie a zanesies infekciu do tela. Daj na to ichtamolovu mast alebo visnivskeho balzam a prelep. Masti to takto aj tyzden nech ti to vytiahne von.
@pehavcek ďakujem pekne
Mala som veľa krát. Vždy som si to musela vytlačiť (aj keď to boli jak fras) ale potom uz menej a dezinfikovať.Ja som mala obrovský a ten som musela aj ihlou operovať haha a a niekedy najprv ichtylovú masť najprv natierať.
Mne na toto perfektne zabral Bionect - raz som.na striekala a vred do rana takmer zmizol, sa mi ani verit nechcelo... odvtedy mam tento zazrak kupeny doma nastalo :D specialne takto rychlo zabera, ked je vred otvoreny (cize uz ked ide krv...)
normalny hnisajuci vredik, vytlacit hnus vydezinfikovat a opakovat kolkokrat denne zvladnes, casom sa bude zmensovat