Môžem otázku neviem či to sem patrí alebo nie chcem sa spýtať neviete čo zo môže byt za pupak ? Mám ti na boku stehna ako je trieslo a je to fakt nepríjemne ak to sem nepatrí stačí napísať do komentu a vymažem to.
ichtoxyl ciernu mast nahrubo natriet sh isa a praskne alebo uvol is sterilne hnis ked ho ude vidiet
Je to vred. Nechat vyhnisat a prasknut.
Radsej k doktorovi. Ak sa ti uvolni dovnutra, mozes mat z toho slusne komplikacie.
teraz sa to tu riesilo v jednej teme, furunkul
Už som s toho na nervy čo dokážu spraviť chlpy budem musieť s tým ísť na pohotovosť asi pravdepodobne nech to vicistia
@moonlight1210 myslíš že keď pôjdem na pohotovosť tak to spravia ? Tak aby som mohol ísť do práce hneď ?
@tomi95 toto nie je stav na pohotovosť, nechcem bagatelizovať tvoj problém ale kvôli furunkulu nemôžeš ísť do práce? Toto porieši aj obvodný keď chce, keď nechce tak chirurgia
@ruzovakrava ja práveže chodim do práce len myslím tak že behnem na chirurgiu nech to vyčistia a zase naspat do práce nemám v pláne byt doma koli takej somarine
@tomi95 chápem, len pohotovosť je pre iné stavy, nie somariny ako sám píšeš 😃 ale ľudia chodia na pohotovosť s inými haluzami, napríklad vytiahnuť kliešťa alebo ich bolí hlava 🙃
@ruzovakrava to zas nie 🤣🤣 len proste nemám čas behať po svojej doktorke a odtiaľ na chirurgiu keďže som furt mimo SK
@ruzovakrava tak som chcel len že zbehenem tam cez víkend a vybavené.
Určite nečakaj ošetria ti to aj na pohotovosti. Narezu a pekne vyčistia. Akurát sa ťa tak spýtajú kde si doteraz bol
Pusti si Dr. Pimpelpopper v telke nech vies co ta caka
Ahoj ako si dopadla pomohlo ti nieco ci len v nemocnici?
@tomi95 nápis do skupiny Zdravotníci na MK