Vred na boku stehna

tomi95
6. sep 2023

Môžem otázku neviem či to sem patrí alebo nie chcem sa spýtať neviete čo zo môže byt za pupak ? Mám ti na boku stehna ako je trieslo a je to fakt nepríjemne ak to sem nepatrí stačí napísať do komentu a vymažem to.

ankare
6. sep 2023

@tomi95 nápis do skupiny Zdravotníci na MK

sarita510
6. sep 2023

@tomi95
Vrasteny chlp by som povedala,idealne ku dr ,na doma skuste framikoinom potierat

mamina7070
6. sep 2023

ichtoxyl ciernu mast nahrubo natriet sh isa a praskne alebo uvol is sterilne hnis ked ho ude vidiet

kk77
6. sep 2023

Je to vred. Nechat vyhnisat a prasknut.

moonlight1210
6. sep 2023

Radsej k doktorovi. Ak sa ti uvolni dovnutra, mozes mat z toho slusne komplikacie.

zobaka
6. sep 2023

teraz sa to tu riesilo v jednej teme, furunkul

tomi95
autor
6. sep 2023

Už som s toho na nervy čo dokážu spraviť chlpy budem musieť s tým ísť na pohotovosť asi pravdepodobne nech to vicistia

tomi95
autor
6. sep 2023

@moonlight1210 myslíš že keď pôjdem na pohotovosť tak to spravia ? Tak aby som mohol ísť do práce hneď ?

luccija
6. sep 2023

@tomi95 s týmto nie na pohotovosť k obvodnej dá Ti masť, alebo pošle k chirurgovi na kožné?

ruzovakrava
6. sep 2023

@tomi95 toto nie je stav na pohotovosť, nechcem bagatelizovať tvoj problém ale kvôli furunkulu nemôžeš ísť do práce? Toto porieši aj obvodný keď chce, keď nechce tak chirurgia

tomi95
autor
6. sep 2023

@ruzovakrava ja práveže chodim do práce len myslím tak že behnem na chirurgiu nech to vyčistia a zase naspat do práce nemám v pláne byt doma koli takej somarine

ruzovakrava
6. sep 2023

@tomi95 chápem, len pohotovosť je pre iné stavy, nie somariny ako sám píšeš 😃 ale ľudia chodia na pohotovosť s inými haluzami, napríklad vytiahnuť kliešťa alebo ich bolí hlava 🙃

tomi95
autor
6. sep 2023

@ruzovakrava to zas nie 🤣🤣 len proste nemám čas behať po svojej doktorke a odtiaľ na chirurgiu keďže som furt mimo SK

tomi95
autor
6. sep 2023

@ruzovakrava tak som chcel len že zbehenem tam cez víkend a vybavené.

bajka16
6. sep 2023

Určite nečakaj ošetria ti to aj na pohotovosti. Narezu a pekne vyčistia. Akurát sa ťa tak spýtajú kde si doteraz bol

martinmmartin
6. sep 2023

Pusti si Dr. Pimpelpopper v telke nech vies co ta caka

sasikk
15. jún 2024

Ahoj ako si dopadla pomohlo ti nieco ci len v nemocnici?