Vrásky v dekolte

8. jún 2022

Akým spôsobom zmiernujete vrásky v dekolte? Čo sa vám osvedčilo?
Mám 33 rokov a už pár rokov sa mi tvoria. Najprv jemne po spálení dekoltu na dovolenke v exotike, keď som mala 27. Momentálne po 2 tehotenstvach, dlhodobom spaní na boku a 3 odkojenych rokoch sa to rapídne zhoršilo a už sa ani do večera "nevyzehlia", nie je to pekný pohlad.
Neopalujem sa cielene niekoľko rokov, používam pleťovy krém s vyšším SPF aj na dekolt, pijem veľa vody...
Ďakujem vopred za reakciu prip.radu všetkým, ktori majú s týmto skúsenosti. 🙂

pinkgirl
8. jún 2022

Ahoj, žiaľ nepoteším ťa. Naša pokožka si pamätá každé spálenie a opaľovaním skôr starne. Plus mechanické namáhanie a zmeny pri dojčení a vidíš sama výsledok. Nos oblečenie, ktoré zakryje túto partiu a nebudeš sa cítiť pred okolím neprijemne. Riešenie by mohol navrhnúť niekto z oblasti kozmetických/plastických zákrokov, možno na čas vyhladiť kyselinou hyalurónovou.

marcellka32
8. jún 2022

No ani ja ťa nepotesim, vrásky už nezmiznú, môžeš ich len zjemniť, SPF 50 celoročne ak nosis výstrih, inak aj na tvár spf50 celý rok, neskôr o pár rokov uvidíš prečo, a že to malo význam, večer dobre hydratovať maskou a krémom, dá sa kúpiť podprsenka na spanie

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bashee
9. jún 2022

Mozes ich zredukovat na uplne minimum. Zacni pouzivat dermaroller. Nacitaj si o tom na nete. Pomaha to na vela veci. Bez dermarollera je skoda si aj krem naniest, kedze zvysuje ich vstrebatelnost. Aj jazvy zredukuje aj vrasky.

autor
9. jún 2022

Dakujem za rady. Zatial som objednala tu nocnu podprsenku a popozeram sa po dermaroller. Ake kremy si na to nanasate? Aleo vera na noc napriklad?