Ahojte kocky 🙂 Chcem vam poprosit o radu. Mam vrasky okolo ust, na cele a pod ocami a zaroven mam aj mastnejsiu plet a rozsirene pory najma v t-zone, najviac na nose a v okoli. Neviete mi prosim poradit nejake overene dermatologicke centrum, pripadne aj kozmeticku v Bratislave? Niekde kde ma nevycucaju z penazi, resp. aspon to bude stat za to. Rozmyslam nad chemickym peelingom na pory, co sa tyka vrasok, to by som potrebovala poradit, som v tom novacik, ale mam ich na moj vek viac ako by som mala a uz si to vsimlo aj okolie (a to 30 este ani zdaleka nemam) a kazdym mesiacom je to horsie a to si plet hydratujem aj pijem veeela vody. Co pomohlo prosim vam? S cim mate skusenosti? Za kazdu jednu radu budem vdacna. Pekny den vam prajem 🙂
klaudia2020 ahoj, skus pouzivat kvalitnejsiu kozmetiku,porad sa o tom s kozmetickou.
Samozrejme je uplne vylucit cigarety a alkohol ,plnohodnotny spanok dodrziavat minimalne 8 ..nie som ziadny expert 😉 v pripade vrasok,pomoze uz len face lifting alebo botox :( ale na to si este mlada,ked nemas este 30
..papaj vela ovocia,zeleniny a 2× do tyzdna si davaj kvalitnu masku na tvar,najlepsie s kyselinou hylahorunovou,serum a vysledky nenechaju na seba dlho cakat 😉 mozno vsetko,co som pisala uz davno vies,ale chcela som ako tak pomoct..tak pekny vecer prajem
momentalne mam hydratacny krem od cien z lidl-u, citala som nan velmi vela chval. Neskodi, ale na moje vrasky ani nepomaha, asi by to chcelo uz nieco silnejsie.
Ved to, ze nemam este 30, ale vyzorovo vraj uz bohuzial aj viac. Preto neviem, co v tomto pripade mam robit. Ja by som si dala botox napr do cela (mam ho stale skrcene), ale tiez sa pytam samej seba, ze co potom. Ale ak to nezacnem riesit teraz, potom to bude len horsie, samo sa to nezlepsi.
Celkovo mam taku tvar ako keby "nepevnu", taku ze napr ked trochu poskocim, cela sa hyba ako taka zelatina (neviem ako to inak popisat).
Papam vela ovocia aj zeleniny, som zastanca zdravej stravy 🙂
Serum som este neskusala, mate prosim s nejakym dobre skusenosti? Myslite ze to by mohlo pomoct? A vedeli by ste mi odporucit nejake dermatologicke centrum a kozmeticku v Bratislave?
Dakujem a pekny den.
@klaudia2020 tak to mám taký istý problém akoby som to písala ja,vek o 15 viac a rozmýšľam nad laserom ale sa bojím či má to moc nespali a nezhorší.
Cim hydratujes pleť, ked ju mas mastnú?