Co sa s tym da robit? Vraj strasne chrapem. Moj mm sa na to obcas budi ze to je hrozne ze sa to neda pri mne vydrzat. V praci sa tiez kolegyne stazuju ze strasne chrapem. Je mi to neprijemne a trapne. Ten kolik na nos proti chrapanu nemozem lebo neviem dychat cez nos dycham ustami lebo ked dycham nosom nestyham dychat a dusim sa. Taktiez sa mi zle dycha pretoze mam velke brucho nemozem z neho zhodit inak mam stihle nohy aj ruky az na to brucho co mi vadi. A ked sa vyse najem nevladzem dychat. Co mam robit
Ja som chrapala ako dieta, boli to nosne mandle, vekom sa mi zmensili a uz nechrapem
@dskjhfdlkdjhl vsetky spime nielen ja teda spala som. Odkedy sa zacali stazovat pozeram radsej klientov alebo tv a oni spia
No kokos tak toto je ozaj neprijemne...Spat vedla cloveka ktory chraoe psychiatria aspon pre mna...Ja by som sla za obvodnou doktorkou poradit nech ta posle na vysetrenia.
@nini1010 teraz neporiasim nic kedze korona.... neboj ja som nechrapala vzdy takto zacala som vraj 3 roky dozadu. A co narobim mne to tiez neni prijemne
@dskjhfdlkdjhl kks, to musí človek v práci rovno spať? si v živote nebola na nejakom viacdňovom školení, ubytovaná s kolegyňou na izbe, alebo čo?
@h_petra nie moje kolegyne v sluzbe na nocnej spia ked sa vsetko porobi
no teraz nic neporobis s tym chrapanim. Nechrapes predsa z pleziru, aby si ostatnych naschval rusila. Tvoj muz musi pockat, kym budes moct riesit svoj problem s lekarom.
Pred pár dňami bola v relácii "Dámsky klub" na RTVS téma chrápania.
Pozri si ju v archíve.
Skus sa poradit moj ujo strasne chrapal a dali mu ten prístroj co si nasadis ako kyslík na to uz asi nic ine nezabera
Prepac, ale kolegyne sa stazuju, ze chrapes? Ty v praci spis?🙊