Ahojte, prosim nesudte ma ale vcera som sa opila a celu noc som prevracala. Teraz tiež až kyselinu a žlč a este ma napina. Trasiem sa a citim sa hrozne. Neviem pit ani tekutiny nie to este jest. Ako si pomoct? Kedy to prejde?
S týmto na pohotovosť nechod, už tam budeš mat že si bola opitá a všade potom budú na teba tak pozerať
Pomaly po glgoch piť cistu vodu. A hlavne nabudúce nechlastaj
Soda bikarbona,alebo vyproštovák a spánok,zajtra bude lepšie,alkohol je jed a telo sa ho chce zbaviť,preto ta trase😃neboj budeš v pohode,nabudúce s rozumom
davaj si vodu po lyzickach. Do par hodin ti bude lepsie.
Nič strašné sa nedeje 😉 Tvoje telo skrátka dostalo viac alkoholu ako zvláda. Prvá pomoc je upokojiť žaúdok. Daj si Kinedryl (alebo ak máš náhodou doma Degan na predpis) - ten upokojí žalúdok. Ďalej si daj čierne uhlie 2-3tbl a zapi ich obyčajným čiernym čajom s cukrom. Veľa oddychuj, z opice sa treba vyspať. Ak nemáš doma fakt nič z toho či píšem, tak aspoň Vyprošťovák si daj, alebo Iskru/Minerál.
prehnala si to s alkoholom. Pi vela tekutin a hlavne maj dostatok spanku.
Prevarenu vodu alebo slaby caj. A ako pisu po glgoch / lyzickach kludne jednu za 15 minut a postupne skracovat. Mne na grcanie (nie po alkohole) pomaha "rascovy caj", proste dat do prevarenej vody vyluhovat obycajnu celu rascu. Ak si nespala, tak si trosku zdriemni. Jest najlepsie az ked sa zaludok trochu ukludni a idealne vyvar.
Mne pomôže studena coca cola. Vyskúšaj
Ach, tiež som toto v mladosti pár krát zažila, potom som sa naučila už koľko je môj maximum aby mi nebolo ráno zle 😁 snaž sa tu vodu piť, mne pomáhala na takéto stavy aj vifonka 😅
Neviem, či to pomôže aj na zvracanie z alkoholu, ale na akékoľvek iné zvracanie mi pomáha cola.
Ja by som si na opicu dala vychladenu colu a obrovsku pizzu s feferonkami. Ach jaj, kde su tie casy. 😂
ach to si pamätám :D raz sa mi to stalo .. :D a už nikdy viac... horúca sprcha, vyprošťovák, vývar... a tekutiny určite
mne za mladi nepomohlo nic... proste som bola o hlade a o smade (maximalne matovy caj, ten mi robil dobre).. a uz som len cakala, kedy bude lepsie. A ked som zostala hladna, uz som vedela ze je dobre 😀
Skus colu
Ja by dom skusila coca colu alebo pepsi, mne to vzdy pomaha ked mi je aj zle od zaludka.. jedna vec su to tekutiny ale len tak po troche po glgoch treba pit, druha vec ten cukor by ti mal pomoct a hlavne tie bublinky ak ti je tazko..
Skus citrónovú šťavu, slané tyčinky po troche, ak zvládneš.
Jaj poznám 🤣 Spánok, nič nejesť a studený vzduch. Toto boli moji pomocníci v mladosti 💪
coca-cola po malych duskoch a vygrgat sa
Voda je ťažká, daj si colu, fatru alebo vyprostovak
Dva sumive celaskony do deci vody a po lyzickach pomaly..nejaku suchu piskotu alebo korku z chleba a vyspat to...
Autorka - je ti už dobre?
Šťastná to žena. 👍👍Opiť sa vo štvrtok.😁 Verím,že ti je už lepšie.
Ahojte baby, ďakujem vam vsetkym za rady ste poklady 🙂 pomohla mi cola po malých hltoch sice som nič nejedla ale už som nevracala večer :D dnes už som rano konečne jedla aj ked este uplna na 100percent ok nie som
@anonym tak super, a co si vlastne pila? Radsej sa uz tomu druhu alkoholu vyhni. A pi s mierou.
@solange7 no tvrdé ale bolo to mozno aj preto lebo ma včra vecer bolela hlava a som brala Ibalgin a este som navyse bola unavena :D
Joj pardon noc pred pitim ma bolela hlava
Pri pití je naj dodržiavať zásadu že ako zapíjatko bude minerálka/čistá voda, vtedy sú následky oveľa miernejšie 😉