Ahojte od rána som hnackovala a vracala na striedačku asi nejaká viróza alebo som niečo pokazené zjedla. Pri poslednom zvracani kedy už nič nešlo len žlč bolo vidieť aj malé množstvo krvi také akoby vlasocnice a teraz neviem či to bolo len dobre podráždené alebo ísť na pohotovosť. Je mi už lepšie hnačky a vracanie ustúpilo len ma to vystrašilo
to budú len vlásočnice...
Podľa mňa len podráždené
Máš to celé podráždené. Mali sme minulý týždeň brušnú virózu, hrôza. Mne osobne zabral až kinedryl. Aj synovi. Niečo si daj, aby ťa zbytočne už nenapinalo
@snehulak77 ďakujem baby taká som vystrašená z toho a viem že keby som išla na pohotovosť tak ma pošlú určite ležať. No ak by sa to opakovalo samozrejme neváham mám malé dieťa takže o to viac sa bojím 😊
@snehulak77 môžem sa opýtať? po kinedrile ti prestalo byť na vracanie?
@lonely66 nam lekarka kazala vzdy u deti pri zvracani podat dithiaden ....... ked zvracali vela
@lonely66 áno, prestalo mi byť na vracanie. Lebo ja už som tiež len žlč vracala, bolo mi ťažko stále, chvíľkami ma napínalo.
Syn tiež stále vracal a nevedel v sebe udržať ani vodu. Bála som sa dehydratácie, tak mi pediatricka poradila toto. Dala som si aj ja a tiež zabralo...
Myslím, že by ťa nezobrali ležať, skôr by ti dali len injekciu od vracania a možno infúziu, ak by si už bola silno dehydrovaná. Skóre uzdravenie 🙂
super ženy, dúfam, že nikdy nebudem potrebovať toto aplikovať, ale je dobré to vedieť.
@lonely66 ale šialene sa z toho spí 🙈🙈🙈
@snehulak77 to mi je jasné... 🙂
ak len vlásočnice, tak zrejme ti niekde naozaj zakrvácalo podráždené tkanivo. Ešte chvíľu vydrž, uvidíš. Ak by sa vracanie zopakovalo s tým, žeby krvi bolo viac, tak pohotovosť... Držím palce.