Nic mi dnes nebolo, pred hodkou sme si lahli a zrazu mi prislo zle, krce v bruchu, utekam na WC, grcla som si celkom dost a potom dole nohavice a .... asi si viete predstavit.
Dala som si liek na zastavu hnacky.. stale mi je pofiderne.
No a teraz otazka, tesne pred zaspavanim som si dala atb (uzivam od Soboty), su citlive na slnko. Ja som dnes bola vonku od 15-18:00 v tieni, klobuku a natreta SPF50.
Je to len nejaky virus alebo reakcia na atb? V pribalom pisalo ako mozne nasledky krce a hnacka, o vracani nic...
Lebo mi pride akosi skoro, ze som si dala tabletku a do minuty-dvoch som letela na zachod.
Skor virus. Atb by toto neurobili, pri nich by si skor mala len riedku stolicu. Ale nie vracanie a hnacky.
Ved uvidis, ak to chyti este niekto z rodiny, tak virus.
Veľa AtB ma takéto vedľajšie účinky,
Dakujem zienky, budem volat dr., ze co s tym. Do rana to uz bolo uplne v pohode. Aj teraz sa citim fajn, ale bojim sa si dat tabletku.
@dzulli1980 beriem aj probiotika, aj oralne aj od spodu (tak vraveli na pohotovosti), s odstupom ako pises. A v pribalom pisali, ze tie atb sa pouzivaju aj ako prevenvia cestovatelakej hnacky, to som precotala az dnes rano... takze priklanam sa k atb
Veď píšeš, že ATB berieš od soboty ... táto bola zrejme strop ... kľudne to môže byť vedľajší účinok ATB ... to, že v príbalovom letáku sa nepíše nič o zvracaní neznamená, že to nemôže byť z nich ... napr. moja dcéra pri črevných virózach len zvracia, ešte nikdy nehnačkovala ... probiotiká berieš? A ak berieš, berieš ich správne? S odstupom minimálne 2-3 hodiny od ATB?