Vracajúca sa bolesť hrdla

26. jún 2024

Ahojte,

Len v pondelok som ukončila PN, lebo som bola nachladnutá a vrátila sa mi dnes bolesť hrdla ale len na ľavej strane.. V pondelok som bola na kontrole, doktorka má popocuvala a pozrela do hrdla a povedala že to je v poriadku.. takze absolútne nechápem. Vyzery a krv o tom sa mi môže u nej len snívať a antibiotiká mi chcela predpísať na diaľku bez vyšetrenia.. žiadne biele fľaky v hrdle nemám, nemala som ani teplotu. Je možné že sa mi vrátilo vírusova infekcia? Alebo je možné že mám aj nejakú bakteriálnu..

nikha2809
26. jún 2024

Netuším prechádzam si tým istým...najprv jedny ATB, o dva týždne znova neskutočná bolesť hrdla druhé ATB, teraz prešli dva týždne a znova ma začína bolieť to hrdlo, ja už som na nervy z toho

ssimusska
26. jún 2024

Taktiež som mávala boľavé hrdlo tak že mi doktorka predpisovala len antibiotika, všetky stery boli negatívne. Pomohlo len vybrať mandle, odvtedy som chorá nebola.

mirka3169
27. jún 2024

Ja to isté. Zatiaľ stále bez antibiotík, ale vracia sa mi to, momentálne tiež len jedna strana hrdla.

msnesquik
27. jún 2024

Presne toto som mala aj ja, stale prechadzalo z jednej strany na druhu, tiez dvoje atb vyuzivane, nakoniec som isla do dr.max na crp a vyslo 10, tak som doma pila cajicky a preslo to, teraz mam zas sople, ale krk nastastie uz nic

autor
27. jún 2024

@msnesquik dnes tam aj ja idem zájsť, nech aspoň viem či to je bakteriálne alebo vírusove. Ja mám ako keby take červene fľaky v hrdle až oranžové a sú len na niektorých miestach..