Vplýva odstavenie od dojčenia na menzes?

miriamc
29. aug 2010

Ahojte
požiadala by som Vás o radu - možno netradičnú - dcéerka má 14 mesiacov a odstavila som ju zhruba pred 2 týždňami - išlo to celkom hladko nespali sme len zhruba týždeň a zvykla si pomerne rýchlo, keď pozerám na to aká bola závislá od "cicušky". Menštruácia mi prišla ešte počas dojčenia zhruba, keď mala dcérka 6 mesiacov mávala som ju pravidelne ale tento mesiac mi mešká - už je to 3 deň - bolesti mám také, že už už si myslím, že už je tu ale doteraz nie a nie prísť tehotenských testov ani nehovorím koľko som si robila a zakaždým negatívny výsledok a keďže manžel chodí na týždňovky o otehotnení ani nemôže byť reč.
Ďakujem za Vaše odpovede.
Miriam

ani3012
29. aug 2010

tak načo si robíš testy ? 😀 ale nie teraz vážne!
Odstavením sa ti v tele zase menia hormóny,čo má vplyv samozrejme aj na menštruáciu.
Po odstavení býva menštruácia nepravidelná,ale neboj,to sa upraví 😉 Ak by sa ti to nezdalo,zbehni k lekárovi 😉

katarina822
29. aug 2010

Ak si si 100precent ista ze nemozes byt tehu netestuj sa zvytocne vyhodene peniaze ak si myslis ze mozes byt tehu urob test tak o tyz. menstruacia ze ti meska 3dni neboj doslo k zmene odsavila si babo. myslim do 14dni dojde menstracia ak nie zajdi k svojmu gyn.nech sa na teba pozrie.