Ahojte
požiadala by som Vás o radu - možno netradičnú - dcéerka má 14 mesiacov a odstavila som ju zhruba pred 2 týždňami - išlo to celkom hladko nespali sme len zhruba týždeň a zvykla si pomerne rýchlo, keď pozerám na to aká bola závislá od "cicušky". Menštruácia mi prišla ešte počas dojčenia zhruba, keď mala dcérka 6 mesiacov mávala som ju pravidelne ale tento mesiac mi mešká - už je to 3 deň - bolesti mám také, že už už si myslím, že už je tu ale doteraz nie a nie prísť tehotenských testov ani nehovorím koľko som si robila a zakaždým negatívny výsledok a keďže manžel chodí na týždňovky o otehotnení ani nemôže byť reč.
Ďakujem za Vaše odpovede.
Miriam
Ak si si 100precent ista ze nemozes byt tehu netestuj sa zvytocne vyhodene peniaze ak si myslis ze mozes byt tehu urob test tak o tyz. menstruacia ze ti meska 3dni neboj doslo k zmene odsavila si babo. myslim do 14dni dojde menstracia ak nie zajdi k svojmu gyn.nech sa na teba pozrie.
tak načo si robíš testy ? 😀 ale nie teraz vážne!
Odstavením sa ti v tele zase menia hormóny,čo má vplyv samozrejme aj na menštruáciu.
Po odstavení býva menštruácia nepravidelná,ale neboj,to sa upraví 😉 Ak by sa ti to nezdalo,zbehni k lekárovi 😉