Má niekto skúsenosti trápi ma to mám to takto prvý krát a idem aj k dr,kúpila som si detrolex,hemostop krém ,hemoral kupel ,nepáli neštipe len to tam mám a zavadzia
@jjanulienka tak to ste ma potešilia za koľko by sa to mohlo stiahnut ?
Cipky zaberajú rýchlo.. si po pôrode?
@matka187 faktu
@jjanulienka práve že nie som aj tak mám a to na toalete to išlo ľahko naposledy aj tak vykukol
Ahoj, mne jediná vec ktorá aspoň ako tak pomohla aj keď nie na 100%(ale ja som po porode) je Balzam dymiacej rokliny. Nesmej sa :D ja som sa smiala keď mi o Róm priateľ povedal že mi našiel toto :D… je to čínska medicína. Nájdeš to na internete. Môžeš si to dávať 2-3x denne, mierne to tak ako keby stipe keď si to dáš ale potom je to okej a za mňa naozaj jedine čo spravilo aspoň nejaký pokrok a to beriem detralex, sedím v dúhovej kore furt, sprchujem to studenou vodou, kúpila som si už všetky možné krémy a nic 🙂 tak držím palce
Mne tiež vybehol pred nedávnom ale tie cipky mi pomohli. Držím palce nech sa toho zbavis(zatlačis😬) čím skôr
@jjanulienka nepomohlo zatlačenie práve ale neboli neštipe dávam kedm čipky nemám ale skúsim aj tie díky ste ma upokojili 🙂
Rob si sedavy kupel v dobovej kore plus cipky zaleze to len to chce čas 😉