Voľnopredajný liek na zápal okostnice

nikola3000
22. mar 2019

Zdravim dievčatá prosím vás asi mám zápal okostnice ale žiaľ Bohu nemôžem si dovoliť ísť k zubarke. Neviete či sa dá v lekárni na to kúpiť voľnopredajný liek. Alebo čo mám robiť nanajvýš som v ôsmom mesiaci tehotenstva 😔

simsalabim
22. mar 2019

@nikola3000 treba ist k lekarovi. S tym si sama neporadis.

mogaa
22. mar 2019

no ak ide naozaj o zápal okostnice tak atb sa nevyhneš.....ale zase ak by išlo o zápal okostnice tak by si už bola na pohotovosti a nevypisovala na MK, lebo to sú veľké bolesti - opuch, horúčka

lubik87
22. mar 2019

@nikola3000 ako so na to prišla aké máš príznaky?

janulka2811
22. mar 2019

Na zapal okostnice nic okrem ATB a denne chodenie na vycustenie nepomaha,radsej zajdi zubarovi,nechcem strasit - no ak sa ti to zhorsi nedopadnes zivo ...
Mam za sebou a ako mozes vydrzat tie bolesti ved to sa neda.
Ja som chodila 2tyzdne na denne cistenie + ATB a jazdila som vikendy do BA.

sintra
22. mar 2019

Tiez by ma zaujimalo ako si prisla na tuto diagnozu, to su neznesitelne bolesti, s ktorymi clovek vacsinou skonci na pohotovosti. Nehovoriac o tom, ze takyto zapal v tele vobec neprospieva ani tvojmu dietatu, takze nespekuluj a chod co najrychlejsie k lekarovi. Ako to myslis, ze si nemozes dovolit ist k zubarke? Financne, casovo?

nikola3000
autor
23. mar 2019

Som celá spuchnutá bolia ma uši mám horúčku.. hej kvôli financiám tam nemôžem ísť

simsalabim
23. mar 2019

@nikola3000 no pozor. Aby si nedopadla zle ty aj tvoje dieta. Zdravie je prednejsie. Peniaze sa daju pozicat a splacat. Sice som posledna, kto by tehotnej zene radil sa zadlzit, ake toto nie je zapalene hrdlo. Mozes skoncit velmi zle.

sintra
23. mar 2019

@nikola3000 To moze byt aj zapal nervu, nie okostnice. Na pohotovosti ta osetria len s nejakym doplatkom, iste nic, co by ta zruinovalo.

marvin1234
23. mar 2019

@nikola3000 chod na pohotovosť, riskujes zdravie svojho dietata! Navyse tiez riskujes zapal tvaroveho nervu, to jest ochrnutie polovice tvare. Mala som to, mozem povedat len neblbni, vypni blby mk a let k lekarovi....