Voľná tekutina

kikus123
4. aug 2022

Ahojte ležala som v nemocnici koli nehoráznym bolestiam v podbrušku . Všetko som mala v poriadku (krv ,moc) jedine čo mala som trochu voľnej tekutiny . Mala som akurat po ovulácii a furt ma to tlačilo na cikanie . Už som doma posledné sono čo mi robili bolo v poriadku ale stále ma to tam boli . A cítim tam trochu taký tlak ako keby si tam ruku pritlačim . Je to v poriadku ?

edien
4. aug 2022

@kikus123 ja som to mala potom čo mi praskla cysta a dr mi hovorila že pokiaľ je to len tekutina a nie krv že sa to vstrebe. Urobila sa mi po mmt keď mi vzali vajcovod.

kikus123
autor
4. aug 2022

@edien aj mne povedali že sa vstrebe , veď keď som išla domov robili kontrolné sono a nevidela dr už nič . Len nechápem preco ma to stále boli a tlači . Nikdy som nemávala bolestivú ovuláciu.

edien
4. aug 2022

@kikus123 aj mňa to bolelo už si nepamätám koľko,ale viem že som bola na PN dva týždne a ešte po návrate do roboty som to cítila,taký tlak,ťahanie..tak telo vníma,že sa tam ,,niečo,,udialo.

lusipe
27. júl 2024

@kikus123 dobrý deň prajem, prosím následne vám to preslo. Ja mám to iste. 3 dni po ovulácii bolesť podbruska, moc, krv, sono mechúra a aj gynekologické sono v poriadku, len menšia tekutina. Dali mi tabletky macmiror no dnes je to 3 deň a stále to tlači a cítim to.