Volajú ešte covid pozitívnym z RUVZ kvoli karanténe a kontaktom? Lebo mne zatial nevolali či už to tak nefunguje? Nie som PN.
Nie, ani raz nám nikto nevolal. mali sme kovid 2x
Uz sa to neobvolava, to len na zaciatku, tie pocty nie je sanca uz ani vykazovat v systeme, nie to este obvolavat...
Mojim rodičom áno, dokonca 2x raz z BB a raz z BA. V priebehu jedného týždňa. Tak, ale to asi nie je pravidlo.
ano, v nasom okrese volaju hned, po kazdom pozitivnom clenovi
Ano, volali pred mesiacom, ked sme boli pozitivni na pcr teste, teraz sme boli len na antigen a uz nevolali.
Volali
U nás volali iba našim pozitívnym deťom, nám dospelým nie…
Ano, cca pred mesiacom
Áno, volali vo februári.
Volali nám minulý týždeň.
U nas Nr tiez nevolaju
Volali každému členovi domácnosti po pozitívnom pcr teste.
Ano, boli sme pozitivny pred 2 tyzdnami. Volali mne, manzelovi a mne aj za syna.
aj mne volali do týždňa po pcr
Mne volali v utorok, par hodin po pozitivnom antigenovom teste. Vypytovali sa kde pracujem, ake mam priznaky a podobne. Asi 7-8 minutovy rozhovor.
Áno, volali mi, minulý týždeň. Ale len chceli vediuet aké som mala priznaky a kde pracujem. Nič ine
Syn vysiel pozitivny 14.2. a na druhy den nam volali.
Áno, volali. Aj známym. Asi dosť záleží, cez čo sa objednávas. Ja som išla cez súkromnú a presne tie isté otázky ako su v dotazníku.cez korona.gov. To volal dajaky chalanisko, čo robí štatistiky podľa mňa. My tu máme jednu súkromnú momku, kde prídeš, otestujú a nič neriešia
My sme mali covid nedavno..vysiel pozit mladsi syn tak volali...o 5 dni ja, tiez vollali... Za par dni starsi syn a to nevolali vôbec