Dobrý večer,mám otázku chcem ísť k vojsku vždy bol môj sen byť vojakom.....mám obavu či vôbec môžem o tom uvažovať beriem antidepresíva....zrejme to vyčítajú zo zdravot.zaznamu na koľko určite ho budú pýtať,aspoň si myslím..... Ťažko sa mi o tom píše a celkovo hovorí,no antidepresíva beriem z dôvodu traum...ako dieťa som bol psychycky a fyzycky týraný všetkými možnými smermi bitka ... odopieranie jedla spánku vyhorenie do noci holý bosý v snehu atď....sociálka ma odobrala ako 8 ročného do detského domova na koľko to škola a moja obvodná lekárka nahlásili na políciu časté zlomeniny z bitiek modriny rozbitá hlava atď....preto ich beriem....a vrátim sa zase k podstate vecí môžem byť vojakom i napriek tomu,že užívam antidepresíva? Ďakujem
Robíš psychotesty, ktore vyhodnocuje následne aj psychológ .. a pri zdrvotnej prehliadke taktiež navštíviš ambulanciu psychológa … neprejde množstvo ľudí aj bez antidepresív, toto asi nebude tvoja cesta …
Je mi veľmi ľúto tvojej ťažkej traumy z dectva tie psychotesty nie sú až také hrozné ,ale pri psychotestoch na zbrojný pas malo kto prejde aj zdravy bez psychickej záťaže sú naozaj veľmi náročne
Áno psychotesty sú samozrejmé,ja som myslel,že ak urobím psychotesty....proste nimi prejdem ,či tie antidepresíva nevadia....pokiaľ urobím psycho.....a fyzické testy.....
Nie ak to dáš
Ano sú tam psychotesty ale aj zdravotný stav musí byť top.A lieky od psychiatra si myslím že tam závažia.A tak isto ak berieš antidepresiva tam sa robia aj testy na zbrojný preukaz a tými neprejdeš podľa mňa.
žiaľ, určite nie...
Ďakujem Vám všetkým za odpovede
https://budemvojak.sk/prijimacie-konania/ nastuduj si a ozvi sa im. dozvies sa
Pokiaľ viem tam budeš robiť psychotesty, či sa mýlim?