Vodnatý výtok

avlv
28. dec 2013

Dievčatá poraďte. Som 20 dc a mám vodnatý svetlý žltohnedý výtok. Nič nesvrbí ani neštípe len jemne pobolieva bruško, ale pred menzesom občas pobolieva. Je to nejaký zápal? Má čudnú vôňu nie rybaciu len takú výraznejšiu ako bežne.

aiva1
28. dec 2013

môže sa jednať o nejaký zápal, tie sa nemusia prejavovať svrbením ani štípaním, ale výtoky v tomto prípade výraznejšie zapáchajú....choď čo najskôr k lekárovi nech ťa vyšetrí...tu ti nikto poriadne neporadí čo by to mohlo byť...len lekár

sono2
28. dec 2013

To to!

aiva1
28. dec 2013

avlv - máš teploty? Ale si zabehni na pohotovosť - na gynekologické oddelenie najbližšej nemocnice...

avlv
autor
28. dec 2013

@aiva1 práveže žiadna teplota. ten výtok nieje silný len iný.Fakt ste ma vystrašili.

avlv
autor
28. dec 2013

A nemôže to byť aj z cysty? Niečo hormonálne?

katka1981
28. dec 2013

Na pohotovost? Pokial nie si tehotna tak na pohotovost nevidim vobec ziadny dovod. Kedtak svojmu gynekologovi a labak ukaze ci mas nejaky nalez. Na paniku dovod nevidim.

aiva1
29. dec 2013

avlv: myslím že to bude nejaká infekcia - choď čo najskôr k tvojmu ženskému...zisti si ako ordinuje, ak by mal ešte nejaký týždeň dovolenku teraz cez sviatky, bolo by dobré vyhľadať kto ho zastupuje alebo do nemocnice. Môj ženský lekár má na dverách ordinácie napísané, že v neprítomnosti lekára máme ísť na gynekologické oddelenie do nemocnice, tak neviem ako to presne funguje...ale liečbu zápalu by som dlho neodsúvala....
Ale je potrebné vylúčiť či nie si tehotná...

avlv
autor
30. dec 2013

No dnes ráno som dostala menzes na 21 DC skoro ale aspoň viem že to bolo predmenštruačne špinenie. Aspoň dúfam. Idem v piatok na sono.