Ahojte, keď som si dnes umývala vlasy, dostala sa mi do ucha voda a ja ju neviem dostať von. Skúšala som už všetky možné rady a nič, voda je stále tam. Bojím sa, že dostanem zápal.. čo mám robiť? ☹
@maruska_22 poskakala si si? Palicka vatova nepomohla? 🙂
skus dat na bok hlavu a vatovou tycinkou,len na okraj ucha, potlacit do dola.Neviem ci som pomohla,alebo ci si skusala.Nam tak radili na plavani,ale ci funguje neviem 🙂
Nechcem skusat vatovou tycinkou radsej, lebo vsade som citala, ze ta voda tam ostala, lebo tam mam nahromadeny usny maz, cize tycinkou by som si to pravdepodobne len zhorsila.. ale uz som uplne zufala, normalne pocujem ked sa predklonim, ako mi tam zblnkoce.. skusala som aj podtlak a zo skakania na jednej nohe a s naklonenym krkom uz mam svalovicu 😀 ☹ neviem fakt uz co mam robit..
@maruska_22 do rana vydrzat a potom ist normalne na orl ambulanciu alebo ak mas blizko nemocnicu s orl oddelenim, tak teraz aj tam, povedz, ze to uz nevies zniest... preplachnu ucho striekackou a ulavi sa ti, mne nikdy ine nepomohlo, naposledy aj muzovi az na orl ambulancii takto pomohli. napriklad moja mamina si to vie aj sama tou velkou striekackou prudom vody, ale ja by som sa bala sebe aj druhemu, aj ked striekacku som domov kupila... ak si trufas a mas, tak silnym prudom vody vyplachnut ucho, ak nie, tak rano k dr 😉
@zabina27 He,j aj moj ocino si to tak robil s tou striekackou a pomohlo mu to, ale ja na to tiez nemam odvahu 😒 skusim lezat na tej strane celu noc, mozno vytecie a ak nie, tak mi ine asi nezostava a budem tam musiet ist, aj ked sa toho celkom bojim..
skus ten audispraj ci ako sa to vola,a tu tycinku nemusis davat uplne do vnutra len tak na okraj a potlacit dolu.Instruktorka na plavanie pre deti mi to tak hovorila ze aj malim detom sa tak ma robit.Snad mi neporadila blbost,Len tak jemne potiahnut dole.
@maruska_22 vyplachu usi sa neboj, u nas v rodine ked mal niekto problem s uchom tam siel v pohode, ze to nic nie je 🙂 inak ovela horsie je ked ti mesiac piska v uchu v kuse...oproti tomu bude vyplach nic.... 🙂 drzim palce
jééj výplach nebolí vôbec, toho sa neboj 🙂
audisprej inak nám vôbec nepomáha, len tam budeš mať ešte viac tekutiny.. neviem
v uchu si mala maz,vošla tam voda,celé to nabobtnalo a máš z toho blbý pocit....teba ísť na orl amb. dať si to čudo vypláchnuť a máš pokoj,sama si tam nešprtaj,zatlačíš to ešte viac dozadu na bubienok a sťažíš robotu lekárovi
@maruska_22 no co, bola si? nebolelo, ze? 🙂
@zabina27 tak uz je to chvalabohu vonku 🙂 najprv som bola len u obvodnej, ale ta mi na to ani len nepozrela, automaticky mi dala vymenny listok ku usnej, takze skoda reci.. ale lekarnicka bola velmi mila, dala mi najskor tie usne sviecky, tak som to doma skusala, vsetci boli v pohotovosti, aby som nic nepodpalila nahodou 😃 ale nepomohlo.. tak ma napadlo potom, ze vyskusam ten sprej ako poslednu moznost.. tak som si kupila Aurecon, nastriekala do ucha, ostala som chvilku lezat, nech mi to ucinkuje, potom som vytrela vreckovkou a cuduj sa svete, ono to pomohlo! 😃 taku ulavu som este teda nezazila.. asi som to mala ozaj upchate mazom, cize tym ze sa rozpustil mohla aj voda vytiect.. a odteraz uz sa sprchujem len so stuplami v usiach 😃
@maruska_22 to mas ako zalahnute v uchu?