Máte niekto skúsenosti s tvorbou tzv. vody v kolene a športom? Viem, že tesne po punkcii treba kľudový režim ale čo neskôr? To sa už nemá športovať vôbec ? 🙁 Myslím cyklistiku, posilňovnu, futbal...
@mtdk ja sa už trápim s tým 2roky, naposledy pred rokom mi robili potom som otehotnela a bola na rizikovom čiže pohyb skoro žiadný tak nejak to ustálo zatiaľ. Mne tiež samo od seba ale zhoršovalo sa mi to v práci keď som 12hodin lietala hore dole, a mne potom aj zistili reumatoidnu artritidu
@gabikaa96 prosím ťa kto ti stanovil tu diagnózu? Robili tíi CT a mr vyšetrenie? Dik
@matvejka125 obvodný spravil odber krvi potom ma poslal k ortopedovi ten spravil rentgen a mr vyšetrenie
Nie, mne lekár hneď povedal že dá sa zmierniť priebeh ale vyliečiť nie, len sú obdobia keď to bolí menej sú dni keď vôbec a niekedy to bolí až tak že ledva viem chodiť. Ale to obdobie pokoja sa čím ďalej tým viac skracuje.
@matvejka125 ďakujem
Už mi to párkrát robili všetko bolo ok, až kým som opäť nešla zabehať si. Cyklistika ok ale po behu sa mi zase naplnilo