Voda v kolene a bolesť nôh

gabicka7
23. apr 2022

Dobrý deň, mam vodu v kolene a vyberajú mi ju každých 10dni už 2 mesiace. Všetky výsledky krvi mam v poriadku, nebuchla som sa ani nešportujem. Som na MD s malým babetkom. Mal niekto podobný problém? Dokedy sa mi ta voda bude tvoriť? Nevládzem sa starať o deti nevládzem stat na nohách aj keď tam tu vodu nemám, bolia ma nohy, proste už nevladzem :(

tatianaz1990
23. apr 2022

@gabicka7 mne vodou v kolene začala reumatoidna artritída. Robili Vám aj zápalové parametre z krvi CRP a sedimentáciu? Môže tam byť zápal.

gabicka7
autor
11. jún 2022

@tatianaz1990 crp mi robili to je v poriadku, na MR zistili zápal v kolene. Robili mi všeliake testy aj na infekcie, aj reumatologicke faktory mam vsetko v poriadku. Poslali ma ešte aj tak na reumatologiu ze ešte ďalšie testy mi spravia. Ja som úplne zdravá podľa všetkých ich testov 🤦‍♀️.
Mali ste prosím vás aj nejaké iné problémy keď vám toto zistili?

tatianaz1990
26. júl 2022

@gabicka7 nie, nemala. Začalo to len tou vodou v kolene a po pár dňoch som mala už aj bolesti lakťov. Zistili mi vysoký zápal z krvi CRP sedimentacia všetko som mala veľmi vysoké. Tak mi diagnostikovali reumatoidnu artritídu, ale nikdy som nemala zvýšený reumatoidny faktor, ten je v poriadku, hoci sa mi zápal stále vracia. Oni to nazývajú seronegatívna reumatoidna artritída.