Prosim Vas, mojej 81-rocnej starkej zistili vodu na plucach, co to pre nu znamena??? dostane sa z toho??? pripadne ako sa to da liecit??? vdaka za kazdy nazor
@mirka1011 moja mamička mala vodu na pľúcach no vyťahovali jej to ihlou ....pri takomto vysokom veku neviem
@sissy27
@ingmiriama diki baby, mam aspon nejaku predstavu o co to vlastne ide, dufam, ze sa z toho dostane
voda nieje na pľúcach ,ale v pľúcach a znamená to problémy zo srdiečkom ,čo v takom veku je častý jav ,či sa z toho dostane záleží ,či zaberie liečba a v akej kondícii je babička ,ale v prvom rade nehľadať info tu ,ale pýtať sa dr. ten pozná celkový stav pacienta a vie povedať aj ako to s babičkou vyzerá .....
@mirka1011 ale lepšie takto tvrdohlavá, ako nejaká skormútená keby tam šla a povedať si že tam ide umrieť. Treba ísť na vyšetrenie a možno do nemocky ani nepôjde. bude sa liečiť doma tbl. (môj ocko brával tbl.) ale svokor (ale to bol úplne iný prípad) ležal v nemocke a jemu to nejako odsávali (ale toto nerieš, lebo svokor toho mal strašne veľa iného)
vacsinou to byva pridruzene k inej diagnoze,drzime palce...
Ahojte..moja sestra 24rocna mala bolesti srdca a ked isla k lekarovi tak jej povedal ze si ma dat pozor aby sa jej do pluc nedostala voda co to znamena?dakujem
@svetlanka21 nevlastná 18 ročná dcera mala pred mesiacom vodu v pľúcach,ale bola hospitalizovaná na kramároch v BA a bol to následok silnej embolie.
Ale nechápem,ako si má dať pozor ,aby sa jej voda nedostala do pľúc,veď to nevie ovplyvniť.
A to srdce mala v poriadku?
@mirka1011 ako to dopadlo zo starkou?
@mirka1011 tu je to popísané tak celkom zrozumiteľne... http://sk.medixa.org/choroby/plucny-edem
a ako to zvládne starká, to by ste sa mali informovať asi u jej ošetrujúceho lekára, nie je vhodné aby o tom polemizovali cudzí ľudia...