Ahojte baby , prosím o radu , už to zašlo do extrému . Končím pomaly 20ty týždeň tehotenstva a ja vôbec nespím - prisaham že každú hodinu som v noci hore . Každú hodinu doslova má zobudí pocit na cikanie a na to wc proste musím ísť lebo mi praskne mechúr . Taký mám pocit . A keď tam idem vyjdú zo mna dve kvapky . Snažím sa pred spaním moc nepit vodu ale v týchto horkach to predsa nie je úplne možné . Čo bude potom , keď bude malé väčšie a bude mi tlačiť na mechúr 😰😰😰😰 naozaj sa zobudím každú hodinu z toho hlbokého spánku je to hrozné 😥
Druha vec stále necítim pohyby bábätka . Som už 19+5 a na morfologicky ultrazvuk som objednaná až 5. Augusta . Toto všetko má trápi takze má občas sužujú aj nočné mory .
Prosím prosím skusene ženy mamičky , nemáte nejaký overený trik na lepší spánok ? Ja už by som najradšej siahla aj po nejakých liekoch … lebo takto spavam už dva mesiace je to strašne vyčerpávajúce na druhý deň nemám energiu 😥 a čo tie pohyby ….. bojím sa veľmi.
Ďakujem vopred všetkým a prajem krásny víkend všetkým
Pi dostatocne. Skor skus nejake upokojovacie..relaxacbe techniky na vecer..nejaky ritual.. cajik,dennik pisat,plan na dalsi den,modlit sa a pod..
Magnezium
Mala som toto isté, nezaspala som skôr ako o štvrtej piatej ráno aj ked som sa hocijako snažila. Nakoniec pomohol sedatif pc...je aj pre tehotné. A jasné že vela vela magnézia
Ja som začala cítiť pohyby až 21tt
Takze kľud, všetko je okej ❤️
A ten mechúr-je to normálne, na som chodila cikat asi 50x za noc