Vôbec mi nechutí jesť

9. nov 2023

Žienky poraďte, mne vôbec nechutí jesť, dám si niečoho kúsok a už nevládzem, koľko krát ma po jedení boli brucho. Nevracia, anorekticka nie som. Mám znížené leukocity v krvi, inak nič. Doktor to nejak nerieši, som mierne podvýživená podľa bmi, Mám o 8kg menej, než v čase keď som nemala deti (druhé dieťa som porodila pred vyše 3 rokmi), som unavená... Už ma to veľmi hnevá.... Ďakujem za radu.

siska53
9. nov 2023

Vypytaj sa na gastro, ak taj bokieva brucho..

autor
9. nov 2023

@siska53 na gastro som bola pred rokom?? A nič nezistili

bela30
9. nov 2023

Odporucam zacat uzivat zelezo, nech ti doktorka predpise. Sorbiger,Aktiferin alebo pod. Plus kupit pangamin a uzivat pravidelne. Zacne ti chutit jest.

marcellka32
9. nov 2023

Aj ja som tak mala...ale podvahu ja nemám..začala som brat bkomplex a už mi chutí jest

missviolet
9. nov 2023

vitaminy B pomahaju s apetitom

barborachors
9. nov 2023

smer gastro, to ze si bola pred rokom, neznamena ze tam nieco nie je... pripadne navštív ineho gastroenterologa. A takisto štítna, lebo ta unava nie je ok...

sisaka
9. nov 2023

Malé porcie jedla, ktoré máš rada, pridať vitamíny B, na zvýšenie kalorickeho príjmu k jedlu si dať Ensure (alebo inú značku), zvýšiť príjem proteínu (proteínové tyčinky), pohyb na čerstvom vzduchu, aby si vyhladla.
Ja som “vykrmovala” syna, ma vysoký vydaj, nízky príjem energie, používala som na to appku, kde som mu presne počítala kalórie.

autor
9. nov 2023

Jedlá som dlhodobo pangamin, b komplex a veľmi mi to nepomohlo

loliki
9. nov 2023

Štítnu žľazu máš v poriadku? Bola vyšetrená? Trápi ťa niečo- psychika?

autor
9. nov 2023

@loliki nie, na štítnu som nebola. Len gastro a vyšetrenie krvi... a tak každého niečo trápi, ako je toho možno na mňa veľa. Práca, domácnosť, synovi zistili autizmus+ pridružené diagnózy, je to s nim ťažké, ďalší syn každého 1 5 týždňa chorí.....ale stále sa snažím mat hlavu nastavenú, že mnohí majú ťažší život..

luccija
9. nov 2023

To môže byť zo stresu, alebo intolerancie

loliki
9. nov 2023

Staraj sa viac o seba. Vitamíny, minerály, Koenzým a vyšetrenia lekármi.

monika4487
10. nov 2023

Nie je to intolerancia? Histaminova napr. Alebo ine intolerancie. To tiez gastroenteolog skumal? Totizto tie priznaky sedia. Ubytok vahy, nechut do jedla, unava je pri histaminovej.